Administrar

Xisco Dalmau

EL PRESERVATIU NO SERVEIX PER RES A ÀFRICA.....

xiscod | 30 Novembre, 2009 17:02

Això és el que asseguren els "talibans" d'intereconomía.

Com podeu veure al vídeo que us adjunt, la campanya contra el preservatiu és bestial: els seus arguments son que a Àfrica fa molta calor, i clar, els preservatius no aguanten altes temperatures!.

L'altre, és que, pobrets els africans!, no saben llegir, i figureu-vos quin desastre podríeu fer si no el saben emprar!!.

 

 

En definitiva, és bestial, com els mitjans de comunicació d'ultra dreta catòlics, son capaços d'arribar a aquestes conclusions tan banals i totalment falses.No ens ha d'extranyar, que els que es diuen, de més catòlics, son els primers que no fan cas ni als 10 dels seus manaments, com per exemple l'octau: "No diràs falsos testimonis ni mentides".

 

LLUITEM TOTES I TOTS CONTRA EL SIDA!

Comentaris

 1.  
  A Mons. Rouco, benvingut sigui

  Estimat Xisco,

  Amb aquest post al teu bloc has aconseguit 2 fets importantíssims: per una banda, que la reencarnació de Mons. Rouco hagi aparegut amb el pseudònim de "Terry" (tal vegada, cercant un pseudònim, s'hagi il·luminat amb una botella del moble bar...). L'altre fet, que has aconseguit molestar als habitatnts de les cavernes.

  A Terry, a quien escribo en castellano (por si no me entiende en mi idioma maternal, y para que no se moleste Ud. en colgarme la etiqueta de "nacionalista-separatista-catalanista-maoista", como Uds. muy amablemente recetan por doquier). Acaso sabe su santidad (Mons. Rouco, o Terry, da igual) la definición de "ignorante"? Ignorante es aquél que cree tener la razón absoluta, mientras no ve "més envant de sa punta des nas" (perdone mi alevosía por dirigirme a Su Santidad con un dialecto coloquial).

  Ignorante es aquél que cree que los preservativos se funden con el calor. Aquel que intenta engañar haciéndonos creer que por no saber leer, en África no sabrán utilizar un preservativo. Aquel, en definitiva, que cree tener la razón absoluta.

  A l'Àfrica pot fer molta calor, poden no tenir sa manicura feta, com ens volen fer entendre els d'Intereconomia. Però amic Terry: A L'ÀFRICA NO SON IGNORANTS. Per favor, no gosi prendre'ns per tontos. Què es pensa vostè que fan amb els preservatius? Mastegar-los?? Venga va!! Per favor, no facin més demagògia, dediquin el seu temps a aprendre en lloc d'autoadorar-se. El món sencer els hi agraïrà. Ara, l'inconvenient més gran que vostès es trobaran és que fora de les cavernes, el món ha evolucionat. Aquí fora ja no anam amb pals, ni creiem que la millor forma per no contreure enfermetats venèries és la fidelitat o la puresa.

  Mentrestant, Sr. Rouco (alias Terry), el convido a sortir de la caverna, i li recoman pel seu bé, que no torni a intentar prendre'ns per imbècils.

  Atentament,

  Soberano | 02/12/2009, 13:54
 2.  
  No entiendo

  Hay que ser toooooonto para pensar eso.....

  Isabel | 02/12/2009, 12:01
 3.  
  aiii

  com potser que existeixi tanta incultura?

  Pep | 02/12/2009, 12:00
 4.  
  Ignorant

  Saps que n'hi ha n'ignorants a aquesta vida...i els primers de tots són els que veuen canals com el d'Intereconomia.

  Saps que és de fàcil, Terry, parlar del que no es sap...i crec que tu, d'aquest tema, en saps ben poc...

  Retràs de les relacions sexuals i la fidelitat??? Si, si ara tot es basarà amb això...Crec que els que xerren, són els primers que hauríen de fer un curset d'aquests...a veure si aprenen alguna cosa més.

  Som progressista i amb orgull ho puc dir, estic a favor dels preservatius i a favor de l'avortament. Algun problema?

  I celebrem aquest dia com toca: és el Dia Mundial de la lluita contra la SIDA. A veure si l'església deixa de ficar els nassos i comença a repartir preservatius per la lluita contra aquesta enfermetat i d'altres de transmissió sexual.

  Antònia | 01/12/2009, 17:05
 5.  
  Re: EL PRESERVATIU NO SERVEIX PER RES A ÀFRICA.....

  Terry ets un imbècil

  Esplendido Garvey | 01/12/2009, 15:50
 6.  
  Terry, un buen brandy...

  Aiii, Terry, lo único que tienes de bueno, es tu nombre, que me recuerda a un famoso brandy español.

  ¿Cómo te atreves a insultar de tal manera a la gente?. ¿Qué argumentos tienes para defender la postura de la iglesia católica sobre el preservativo?. ¿Se te han fundido los que tenias por el calor?.

  ¿Pero tu tienes estudios, piltrafilla?.

  Manu | 01/12/2009, 11:50
 7.  
  A Terry

  Mira Terry, un reportaje como este que se basa en argumentos del tipo: "la manicura de África no destaca", "el preservativo puede ser una trampa" o "en el continente africano tienen las manos no aptas"... sólo puede ser obra de fundamentalistas que creen hasta las últimas consecuencias que un tío caminó sobre el agua o que una virgen se quedó embarazada por el espíritu santo (pobre carpintero cornudo)...
  Ya basta de tener que aguantar que el gremio de privilegiados que viven de infundir miedo vestidos con túnicas blancas nos digan cómo tenemos que vivir. Gente que apoyó regímenes como el Franquismo o el nazismo no pueden seguir intentando adoctrinar a los que creen que existe algo más en este mundo en quien creer. Esta iglesia que invierte en Gescartera y difunde sus doctrinas caducas a través de sus medios de comunicación no tiene nada que ver con Dios ni con lo que predicaba Jesús, sinó con el estatus de poder en el que siempre han vivido y que quieren seguir manteniendo los gordos opulentos del Vaticano.

  Menudo ignorante el que cree que el Papa lo llevará al cielo por repetir sus idioteces como un dogma. Amén.

  Mateo | 01/12/2009, 11:37
 8.  
  Sida

  Es veu que hi ha molts ignorants a aquesta vida.
  No serveis de res tants d'anys d'estudis, ni de lluita si després de tot hi ha gent que de veres pensa lo que comenta aquest Ignorant de Terry.
  Perquè la realitat és molt dura, i tota la gent afectada de Sida segur que no pensa el mateix.
  És una vergonya!!!

  Maria | 01/12/2009, 10:52
 9.  
  Tots contra La Sida

  Gràcies!!!

  Andrea | 30/11/2009, 23:22
 10.  
  Ignorante

  Ya se ve que no te enteras de nada. No eres capaz de discernir la verdad de la mentira. Eres algo obtuso.
  Si hubieras leído un poco sabrías que el único país donde se ha reducido la tasa de sida es en Uganda, donde precisamente se ha lanzado desde el gobierno una campaña en favor del retraso en las relaciones sexuales y la fidelidad. Con esta combinación el sida ha bajado. Y donde sólo se han ocupado de repartir preservativos, ha subido.
  Mira que cosas. Menudo ignorante.
  Estaría bien que no borraras este comentario. Pero ya se sabe que con gente tan progresista y moderna como tú, todo es posible.

  Terry | 30/11/2009, 19:39
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS