Administrar

Xisco Dalmau

EL PARTIT

xiscod | 24 Desembre, 2006 11:03

Ahir dissabte, vam poder disfrutar d'un partit de futbol  fantàstic. El "derbi" va enfrontar a l'equip de les Joventuts Socialistes contra l'equip dels "veterans" del PSIB-PSOE. Amb el lema JUGA NET!, vam aprofitar aquest dissabte plujós i fred de Desembre per llançar aquest lema que consideram tan aplicable a l'esport i també a la política.

L'aventatge dels joves ha estat finalment retallat per l'equip dels veterans, que encara que no han pogut endur-se la victòria, han aconseguit que el partit estàs en ocasions  molt igualat.

 Molts d'anys!

Comentaris

 1.  
  pammm

  com estas piloteta??voldria fer una serie de puntualitzacions ja que aquest odi descafeinat que t envolta te matara,anam per parts;
  1- el bloc són els nostres companys de l'esquerra?però si jo em pensava que nosaltres segons tu i els del bloc erem de dretes,aclarit..enga!!
  2- els del gob,si aquells que varen fer una paret decantosn davant el consolat quan presidia n antic,que son de dretes o esquerres,o mesclats??
  i 3-compret un parell de llibre i llegeix,segur que aixi l'odi no et conquistara,muak!!

  toni "forn" | 27/01/2007, 11:59
 2.  
  Bloc 1 - PSOE 0. Quina imaginació!

  Veig que la gent del bloc comença a emprar sistemàticament l'oportunisme polític. Gens original. Fer-se seves concentracions ciutadanes és un fet poc ètic, certament. Crec que el partit de futbol entre les joventuts i els "veterans" del Partit és un clar símptoma del "bon rotllo" que existeix entre PSIB i JSIB. Ja voldrien moltes organitzacions polítiques juvenils (i no em refereixo a cap en concret) tenir el nivell que tenen les JSIB al sí del PSIB-PSOE.
  Xisco, ja ho saps, si jo hagués estat a Palma, també hauria vingut a jugar el partit. L'oposició s'ha de fer des del respecte institucional, sense emprar-ho com el centre de tota la política. És cert que el tema d'Andratx és greu, sí, però no n'hem de fer una competició.
  M'ha semblat molt més greu aquesta afirmació de "BLOC 1 - PSOE 0" que el comentari d'en Xisco. O també el "sou uns mitges tintes". Senzillament genial.
  Amic "j", els socialistes no juguem cap partit contra el Bloc. Tampoc contra el PP. No es tracta d'això, perquè si fós així, el Bloc possiblement es trobaria en posicions de descens.

  binixems | 08/01/2007, 17:22
 3.  
  Bon ambient, senyors

  Estic sorprés amb aquests comentaris que feu. Jo crec que teniu enveja sana. Sa gent del PSOE (només 32 jugadors) se preparen una "paxanga" un disabte 23 de desembre i voltros creieu que teniu que criticar aquest fet. Jo crec desde el meu punt de vista que hauriau de fer també una "paxanga" per lliberar tensions i acabar amb bon "Rotllo" s´any. De moment esta demostrat que en el PSOE hi ha un bon ambient entre sa gent jove i sa gent major. Bon Nadal¡¡¡

  un amic | 24/12/2006, 18:05
 4.  
  Vaja, vaja.

  Molt interessant, si senyor. ¡Con la que està cayendo!

  sense nom | 24/12/2006, 16:02
 5.  
  Xisco: que comentario más feo...

  Tu último comentario es poco afortunado. Peor que el primero. Podría firmarlo perfectamente alguien del PP.

  J | 24/12/2006, 13:30
 6.  
  Això es tot

  Pensava que la casserolada havia estat organitzada de manera espontànea per la ciutadanía, i no per cap partit polític. Per tant hi ha anat qui ha volgut a títol personal. Nosaltres, els socialistes feim la feina des de les institucions i amb un sentit de responsabilitat de cara als ciutadans.Nigú de cap altre partit ens ha de dir el que hem de fer!.
  Molts d'anys!!

  Xisco | 24/12/2006, 11:22
 7.  
  Casserolada 2

  És mentida que el PSOE no era a la casserolada, hi havia molts de companys, una altra cosa és que no hi hagués els candidats a fer-se fotos darrera les pancartes... però: això és lo important? Les fotos?

  Brous | 24/12/2006, 10:54
 8.  
  A huevo

  Xisco, se lo habéis puesto a huevo a Neus. ¿A estas alturas con partiditos de fútbol?¿No está el PSOE algo mayorcito para esto?

  Amic | 24/12/2006, 09:37
 9.  
  Bloc 1 - PSOE 0

  Bloc 1 - PSOE 0

  Ahir us vàreu confiar massa i vàreu perdre un partit davant el Bloc. Bloc 1 - PSOE 0. Al PSOE no teniu el coratge suficient com per cridar a la mobilització ciutadana. Sou un mitges tintes.

  j | 24/12/2006, 08:51
 10.  
  Casserolada

  Ara ja sabem on era el PSOE avui matí mentre es protestava contra la corrupció i es demanaven dimissions: jugaven a futbol.

  Neus | 24/12/2006, 01:19
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS