Administrar

Xisco Dalmau

L'AJUNTAMENT QUE ESCOLTA ALS CIUTADANS

xiscod | 10 Novembre, 2008 10:21

Aquesta és en definitiva la frase que mereix l'Ajuntament de Palma: un Ajuntament que fa la feina com toca, escoltant als ciutadans, mantinguent els objectius de principi de mandat i donant respostes a les inquietuts i preocupacions dels palmensans.

La reivindicació de la Plataforma Parc de les vies i la seva fusió amb Son Fuster serà una realitat.  Aquesta ha estat la noticia de la setmana i crec que es just que em parlem.

Fa molts d'anys que la Plataforma Parc de les Vies fa pública i es manifesta per un canvi de model i d'ús, per en definitiva, reinventar Ciutat. Ara, després de molt de temps de lluita i reivindacions serà una realitat. Però ho serà perquè, a diferència d'abans, hi ha un Ajuntament receptiu, que escolta i que proposa solucions a problemes que no haurien d'haver sorgit si el consens i el diàleg fossin la màxima d'alguns ppartit ppolitics.

Enhorabona a tots!

Comentaris

 1.  
  Re: L'AJUNTAMENT QUE ESCOLTA ALS CIUTADANS

  La participació ciutadana és una eina fonamental per una institució democràtica, però tampoc vol dir que hagi de fer cas al 100 % de peticions que rebi de fora, fa falta criteri per governar amb seny un ajuntament. Aina Calvo ho està fent prou bé, estic d'acord amb el blog

  ciutadà | 13/11/2008, 09:03
 2.  
  No només volem que ens escoltin

  Nosaltres no només volem que ens escoltin, sino també que treballin amb solucions bones per tothom.
  En el nostre cas posam a l'esfera pública el problema de mobilitat en transport públic, perquè no arriba per tot en bones freqüències, i creim que el tren manacor artà no solucionarà aquest problema.

  Mallorca LLevant | 11/11/2008, 18:14
 3.  
  No estoy de acuerdo

  ¡Hola Fabián!

  Respeto, ante todo, el comentario de José Maria, que además es un amigo. Pero no estoy de acuerdo con algunas de sus afirmaciones.

  Creo y sigo creyendo necesario que la Plataforma Parc de les Vies, siendo la principal afectada, estuviera presente en la toma de decisiones, que como vecinos les afecta diréctamente y que viene siendo, desde hace muchos años, una reivindicación vecinal.

  He asistido a diferentes actos organizados por la Plataforma y puedo decir, que la sensibilización con ese tema era la esencia y el espíritu que movia a un sinfín de vecinos.

  No he visto, ninguna reivindicación tan importante en la calle de ningún otro colectivo vecinal.

  Saludos,

  Xisco Dalmau | 10/11/2008, 19:45
 4.  
  Re: L'AJUNTAMENT QUE ESCOLTA ALS CIUTADANS

  Hay informaciones que no concuerdan:
  ASOCIACION VECINOS BONS AIRES - ARXIDUC:
  COMUNICADO, no sólo en este tema como también en otros: Molinar, SAV, bimbollas de jabón, etc.

  Fabián | 10/11/2008, 11:51
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS