Administrar

Xisco Dalmau

DIADA DE PENYES A SON MOIX

xiscod | 03 Setembre, 2006 16:42

Avui diumenge ha tengut lloc la diada de penyes, que aquest any s'ha celebrat a l'antic Estadi Municipal de Son Moix. Molta festa, jocs pels mes petits, paella, ensaïmada, sindria, camisetes,la plantilla del Reial Mallorca i molts d'aficionats mallorquinistes de tota l'illa.

Des d'aqui, avui toca donar l'enhorabona a la Federació de Penyes del Reial Mallorca que ha estat la que ha organitzat aquesta diada que s'ha desenvolupat molt bé i que ha tengut molt bona acollida.

Tot un encert!

Comentaris

 1.  
  Un altre hola! Xavin!
  Si et tranquilitza saber que si, que efectivament jo i molts de companys i companyes meves del partit s'aixecaríen per retre homenatge a l'himne de Mallorca que és la balanguera. Lo de'n Rubianes es molt fort, i aqui sort que no es repeteix. Gràcies per la teva colaboració en aquest "espaiet cibernètic" Salut!
  Xisco | 13/09/2006, 22:06
 2.  
  Pero que en trobes?
  Tu que haguessis fet? T'haguessis aixecat, per mostrar respecte, cap a un himne, que independenment de ser mes o menys conegut, es actualment l'himne de Mallorca... necesit saber, que dins el teu partit, la gent estima la terra, i els seus simbols, que una part del vostre partit, tengui part de nacionalisme romantic, del que no vol que la seva cultura mori. Per altra banda i aprofitant el post, que et sembla, la censura a Rubianes desde el PP de Madrid? i la censura al programa de M7 Per mes fer, de Joan Prunes. I per favor, a les esmenes que presenti el PSIB-PSOE a l'Estatut Balear, aconseguiu que el catalá estigui equiparat al castellà, del contrari estareu ajudant a matar la nostra preciada llengua... Graciès i perdona per l'extensió.
  Xavin | 12/09/2006, 22:34
 3.  
  Hola Xavin!
  Jo aqui parlava de la diada de penyes mallorquinistes, no de la Diada de Mallorca que es celebra avui dia 12. Respecte a Fèlix Pons, cadasqú es lliure de fer el que vulgui. Salut!
  Xisco | 12/09/2006, 15:20
 4.  
  I d'aixó que n'opines?
  Félix Pons, ni canta ni se pone de pie con 'La Balanguera' Nekane de Ayerflor lunes, 11 de septiembre de 2006 Entre los muchos aficionados al Mallorca que ni cantaron 'La Balanguera' ni se pusieron de pié durante su interpretación momentos antes del inicio del partido entre los bermellones y el Deportivo en el Ono Estadi el pasado domingo cabe destacar a Félix Pons, ex ministro, ex presidente del Congreso de los Diputados y ex dirigente destacadísimo del PSIB. No fue el único que no se levantó de su asiento, pues ni sus acompañantes, ni sus vecinos de tribuna, ni más de la mitad de los asistentes al antiguo Son Moix lo hicieron. Uno de los pocos aficionados de la tribuna próxima al palco que si se levantó, pero sin entonar la canción—la letra es desconocida por la casi totalidad de los mallorquinistas—fue el famoso publicista y ex locutor de Radio Mallorca, Miguel Soler. Las banderas de Mallorca que reparte Munar no se vieron en el Ono Estadi, pues apenas aparecieron tres o cuatro por algún rincón del estadio municipal. La Diada sólo tuvo resonancia en el palco. Pero lo más llamativo es la postura de todo un ex presidente del Congreso de los Diputados, miembro del comité de sabios que redactó el Estatut, defensor por las libertades durante el franquismo, persona comedida e impulsor del socialismo balear como es Félix Pons Irazazabal. Font: www.mallorcadiario.com
  Xavin | 11/09/2006, 22:17
 5.  
  Ha estat francament bé
  Hi he anat i trobo que activitats d'aquestes s'haurien de fer més sovint a la nostra ciutat, Son Moix, no puc amb l'altre nom, estava ple com el rovell d'un ou, es veu que la gent vol activitat, vol sortir al carrer, el que li falten són iniciatives i aquesta ha estat molt bé, esperem que n'hi hagi més ara que la ciutat es torna a activar amb la tornada a la feina.
  enguillem | 03/09/2006, 19:48
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS