Administrar

Xisco Dalmau

JO... LLIBRES DE TEXT GRATUÏTS!

xiscod | 30 Agost, 2006 13:41

Avui hem presentat la Campanya "Jo vull llibres de text gratuïts". Una campanya per exigir al Govern Balear que pagui les despeses que ocasionen a les families balears el cost de la compra de llibres de text.

No només tenim "la cuesta de enero", sino que també ve la del Setembre, on el cost dels llibres oscil.la entre 100 i 250 euros per cada nin/a en edat escolar.

Això fa un total de 15 milions d'euros, que perfectament pot asumir aquest govern del PP que ja va dir al seu programa electoral que ho faria.

Incompliment del PP i repartiment de doblers com volen i a qui volen:

18 milions d'euros per l'equip ciclista Illes Balears durant 3 anys (6 milions d'euros cada any).

4,4 milions d'euros Costa Nord i Michael Douglas.

70 milions d'euros de IB 3 només durant l'any 2006.

243.000 euros amb subvencions a l'associació AFA que es manisfesta en contra dels matrimonis entre persones del mateix sexe.

Fa o no fa pudor?.Qu no diguin que no hi ha doblers...

Amb 15 milions d'euros tots els nins i nines de les Illes Balears en edat escolar tenen els llibres de forma gratuïta.

Comentaris

 1.  
  Va be
  La veritat ès que ha tengut molt bona acollida aquesta campanya. Copiau i postetjau tot el que volgueu, no fa falta ni demanar permís. Salut a tots/es!
  Xisco | 31/08/2006, 10:53
 2.  
  Gran campanya
  Xisco, m'encanta aquesta nova campanya de les JSIB. Amb es teu permís ho postejaré al meu bloc. És hora de fer pressió i demostrar que els beneficiats d'aquest govern no som tots els ciutadans i ciutadanes de ses Illes, només ho són uns quants. Com és habitual amb el PP.
  binixems | 31/08/2006, 07:57
 3.  
  Sense posar-nos d'acord: total acord !!
  Xisco, ni que fos una consigna, en poc temps un grapat de llocs Muro, Inca,ara les Joventuts Socialistes i aquest matí jo mateix en el meu blog he demanat UN FONS DE LLIBRES GRATUÏT I PER A TOTHOM QUE HO VULGUI. Davant un Govern tan preocupat per les obres, som els socialistes els qui hem de fer aquest tipus de propostes : educació , sanitat, serveis socials... necessiten mà de metge. Les dades que ofereixes escarrufen, sobretot les que fan referència a IB3, i encara més si compares inversió amb resultats. És ben hora de canviar ! Està en les mans dels ciutadans de les Illes.
  miquel monroig | 30/08/2006, 20:26
 4.  
  Tota la raó
  És increible que per cada al·lot haguem de soportar una despesa de +/- 300 euros cada any sense cap tipus d'ajuda. Vergonyós !!
  Toni Frau | 30/08/2006, 13:56
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS