Administrar

Xisco Dalmau

Recordau que aquest any ens vam quedar sense Rua!!

xiscod | 27 Març, 2006 19:53

Els ciutadans de Palma, una vegada més, vam patir el ranci clericalisme de la batlessa Cirer. El passat dia 26 de Febrer s’havia de cel.lebrar la Rua de Palma, en la qual les plataformes veïnals, els joves, els clubs d’esplai i gent amb ganes de sortir al carrer a divertir-se i passar una bona estona, aprofitaven l’ocasió per disfressar-se, per fer un mica de crítica social, que es al cap i a la fí un dels principals atractius de qualsevol rua o carnestoltes. Malauradament, la pluja ho va capgirar tot i no es va poder fer la festa aquell diumenge. El més normal, hagués estat cel.lebrar la diada festiva un altre dia que fixés l’Ajuntament, tal i com va passar a Eivissa. La batlessa de Palma no va voler que els palmesans enguany poguesim “anar de freses”, amb l'argument de que les seves conviccions religioses catòliques no ho permetien, cosa que pot compartir una part de la ciutadania..., segons va dir, o el probelema era que ¿no va voler perquè no li interessava que les plataformes veïnals es manifestessin una vegada més en contra de les seves obres faraòniques, el parc de les vies, la destrucció del pont del tren, el soterrament del metro i les vibracions que aquestes obres provoquen als edificis pròxims? Si certament va ser per les conviccions religioses, cosa que és dificil de creure després de tots els motius que exposat anteriorment, sería una mostra més de la influència que l’Església Catòlica Apostòlica Romana té a l’Ajuntament de Palma. No només és aquesta una prova d’això, hem de recordar també el regal que l’Ajuntament va fer al cedir uns solars a la mateixa institució, i això que els reis d’orient ja havien passat. Vivim a una societat plural, diversa, multicultural, i la senyora Cirer no s’en adona, i no està be que per les conviccions personals d’una persona, que governa Cort, els ciutadans i ciutadanes haguem d’empassar tot el que ella vol i deixa de voler. Un partit polític ha de governar per tothom, tant per les persones que l’han votat com per aquelles que no ho han fet. Tant per les que pensen com ells, com per les que pensen diferent. Els he de recordar l’article 16 de la Constitució Espanyola?. Els he de recordar que la Carta Magna obliga als poders públics a respectar la llibertat religiosa de les persones?. Els he de recordar que “cap confessió no tindrà caràcter estatal”, com diu l’article 16.3?. El nacional catolicisme, senyora Cirer, ja no val, ja hem passat aquell temps i no se si ho sap, però vosté no es batlessa de Palma per la gràcia de Deu.

Comentaris

 1.  
  Re: Recordau que aquest any ens vam quedar sense Rua!!
  Al manco ses carroces seran ses mateixes jejejeje igual que per reis que duim 3 anys amb ses mateixes. saludos
  l´amo de sa rua | 29/03/2006, 21:51
 2.  
  Rés serveix per l'any que ve.
  Estimat "un amic": T'escric per aclarir-te unes quantes cosetes. Primer de tot, el fet de que no hi hagi Rua no vol dir que hi hagi manco gasto públic per l'any que ve. Les carroses es fan i es desfàn cada any. A més a més son les associacions veinals, els colectius culturals, clubs d'esplai, i entitats juvenils de tot tipus els que participen. És una llastima que totes aquestes persones vegin rompuda la seva il.lusió de sortir al carrer un dia tan important. Malgrat la pluja, l'Ajuntament de Palma podría haver fet la Rua el dia 1 de Març, tal i com va fer l'Ajuntament d'Eivissa. En segon lloc vull dir-te que no baixaràn cap impost per estalviar-se uns diners, perquè no se'ls han estalviat, sinó que els han deixat perdre, és a dir que fins i tot podríem parlar de que hi ha hagut una malversació dels fons públics. I en darrer lloc, els que governen a Cort no son gens "savis", sinó ja ho haurien demostrat fa molt de temps. Cal dir que els més savis de Palma son els seus ciutadans i ciutadanes.
  L'amo del Bloc | 28/03/2006, 11:10
 3.  
  tot servirá per lany qui ve
  Pues millor sino hi ha rua, menos gastos per lany qui ve, tot servirá per sa Rua 2007. Bona idea, estic a favor des savis de Cort. jajajjaa PD: Supós q tambe baixaran impostos, no?
  un amic | 27/03/2006, 22:31
Afegeix un comentari

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS