Administrar

Xisco Dalmau

YO RESPETO, TU RESPETA

xiscod | 28 Setembre, 2010 17:48

No m’han agradat gens les declaracions d’una important líder sindical de les Illes Balears, on venia a dir que “si demà la gent no fa vaga, després, si Zapatero rectifica, voldran tenir els mateixos drets”.

No m’agrada perquè em sona a una amenaça brutal, deu ser que la líder sindical ja s’ha submergit dins el paper de piquet. 

Convé davant l’escenari de demà de vaga general, respectar les decisions dels treballadors i treballadores que de forma individual decideixen no fer vaga amb les decisions d’altres que de forma també individual decideixen secundar-la.  

Potser, però la por de que no respongui la gent, fa que els sindicats, una vegada ja han encalentit tot, ara intentin d’alguna manera amenaçar. Jo no estic d’acord i ho dic.

La reforma laboral, poca gent l’assegut a llegir-la i tan sols amb el contingut que en treuen els diaris, no basta per analitzar-la ben be. 

Jo no puc estar en contra d’una reforma que pretén promoure la contractació de joves, regular les pràctiques de joves a empreses, millorar les condicions de la contractació temporal i promoure la qualificació professional, entre d’altres aspectes.

Jo no puc estar en contra del contracte de formació de joves que permetrà que un jove sense titulació pugui fer feina, i a l’hora dedicar el 15% de la seva jornada laboral a treure’s un grau formatiu o el graduat escolar. 

Jo no puc estar en contra d’assegurar que el salari d’un jove en pràctiques sigui durant el primer any de, al manco el 60% del sou d’aquest lloc de feina. Tant de bo fos així ara!. 

I jo no puc estar en contra de que es bonifiqui a les empreses que contractin a menors de 30 anys de forma indefinida. 

Tenc aquests i molts d’altres motius que faran que demà, per a mi, sigui un dia de feina més. 

Salut!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS