Administrar

Xisco Dalmau

UNA REFLEXIË PER EUROPA...

xiscod | 28 Maig, 2009 12:00

Afrontam aquests dies, una campanya electoral, molt centrada en la situació econòmica que estam vivint i molts,més ben dit, patint.

És difícil fer entendre a la gent la importància que te Europa, però ho es en el nostre dia a dia. Cada dia, des de que ens aixequem fins que ens anem a dormir, estem envoltats de “imputs” generats des de Brussel·les.

Utilitzam infraestructures creades amb fons estructurals de la Unió europea, segurament molts de nosaltres, tenim amics o amigues que estudien un “Erasmus” a algun país europeu,o fins i tot coneixem algú que acaba de venir de Roma de veure la final de la Champions League, sense que els hagin aturar enlloc i demanat el passaport.

En definitiva moltes coses.

I coses tan importants com aquestes ens poden perjudicar si les decisions no ens agraden: com es el cas de la Directiva Europea de les 65 hores.

Una directiva, presentada pe Partit Popular, que pretenia ampliar la jornada laboral de les 40 a les 65, retallant drets i llibertats i sobretot apostant per la precarietat laboral.

Però si tenim problemes per conciliar la vida familiar i laboral amb 40 hores!!, us imagineu que passaria amb 65???.

Aquest no es el camí que hem de seguir. Es ben clar!

Jo no ho vull ni pensar, per això ho tenc molt clar: votaré socialista el proper 7 de Juny!!

UNA NOVA ENTREGA DE...OREJA MAYOR!!

xiscod | 27 Maig, 2009 14:23

Oreja Mayor... a l'escola!

M╔S AVENTURES DE OREJA MAYOR!

xiscod | 25 Maig, 2009 10:21

Avui presentam, Oreja Mayor al supermercat!.

COMENăA LA CAMPANYA ELECTORAL: "CONEIXES A OREJA MAYOR?"

xiscod | 22 Maig, 2009 10:07

ARA SI: PATXI LEHENDAKARI

xiscod | 08 Maig, 2009 14:26

Un nou temps ha arribat a Euskadi. Ahir, Patxi López va prendre possessió del seu càrrec de Lehendakari del Govern Basc. El primer lehendakari socialista en 30 anys de democràcia.

En contra del que alguns diuen: aquest pacte no es contra ningú, sinó que neix de la necessitat d’un canvi de rumb al desenvolupament de politiques basades en el consens i l’enteniment entre forces politiques.

Alguns altres, diuen també que com es poden desenvolupar polítiques progressistes amb un pacte amb el PP. Be, idò no és fàcil la resposta torna a ser la mateixa “voluntat de consens”.

Una frase que aquí, a les Illes Balears no ens ve de nou: més del 90% de les iniciatives legislatives aprovades pel Parlament de les Illes Balears en aquests quasi dos anys de legislatura han estat aprovades per assentiment, implicant així a tots els partits que conformen l’arc parlamentari balear.

Com molt be va dir el nostre President, Francesc Antich , fa un dies “el que li recoman a Patxi López és molt de diàleg”.

 

Aquesta és la política de bon de veres!.

 
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS