Administrar

Xisco Dalmau

CLINTON ENCARA NO DIU ADEU...

xiscod | 04 Juny, 2008 14:48

Tot apunta a que el candidat Barack Obama és ja el candidat demòcrata a la Casa Blanca. Ja és dimecres dematí a Nova York, i existeix una extranya situació: hi ha un guanyador, però encara no hi ha una perdedora (Clinton encara no ha fet oficial).

He de dir que m'agrada Obama, perque consider que és el menys dolent de tots. Encara m'ha de convèncer però hi tenc possades moltes expectatives en la seva candidatura. El late motive de la meva simpatia cap a Obama no és més que la de engegar al partit republicà de la presidència dels EEUU. Consider que Bush ha fet molt de mal, no tan sols al conjunt de la societat internacional, sinó també dins el seu propi partit. Veurem el mes de Novembre, com acaba la cosa.

Vos deix un video bastant simpàtic sobre Barack Obama

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS