Administrar

Xisco Dalmau

EN MIQUEL ┴NGEL COLL M'HA CONVIDAT A UN "MEM"

xiscod | 27 Maig, 2008 11:08

Divendres, un grup format per Aina Crespí, Miquel Ángel Coll i jo mateix, vam tenir l'oportunitat de conèixer de ben d'aprop la Fundació IBIT, de la mà del propi director general, Antoni Roig. Més tard, vam dinar i mentres tant va sortir, entre d'altres molts de temes, el del "mem", i jo, vaig demanar, que era això del "mem". Bé, idò ja ho se, i després de agraïr-li a Miquel Ángel Coll (MAC), la seva convidada, passaré a contestar:

 (Segueix)

PACTE DELGADO ESTAR└S

xiscod | 27 Maig, 2008 09:23

Cada dia que passa, més m’ho crec. Delgado i Estaràs tenen un pacte firmat, consistent en traslladar al conjunt de la societat balear, missatges contradictoris com a globus sonda per conèixer com responen els ciutadans i ciutadanes d’aquestes illes.Al principi, tots deien que Rosa Estaràs, tenia un missatge radicalitzat, representant l’ala més dura del Partit Popular, sense cap voluntat d’arribar a cap tipus de consens amb ningú. Però va aparèixer Delgado, i les coses van canviar.Ara tothom veu a Delgado com al portaveu  d’aquell missatge radical, totalment allunyat de la realitat social i constantment contradictori, que abans llançava Estaràs.

Per tant, tot dur a pensar que existeix un pacte entre Rosa Estaràs i el bat.le de Calvià, amb l’objectiu clar de suavitzar el missatge de l’actual presidenta del PP de Balears, fent-la la menys radical de les radicals del PP de Balears. Hi tothom s'ho creu, fins i tot , el president del club de fans d'en Delgado, en Federico-pe.

Salut!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS