Administrar

Xisco Dalmau

ZAPATERO AMB BALEARS!

xiscod | 27 Febrer, 2008 16:20

Zapatero va esser ahir a Palma, a l'acte central de campanya del PSOE al Palma Arena.

Més de 10.000 persones ompliren el recinte, procedents de tots els indrets de Mallorca i de la resta de Illes. Molts de joves, families, treballadors, representants polítics...tothom tenia cabuda ahir al gran acte.

El més important: els compromisos adquirits per Zapatero amb les Illes Balears, que demostren una vegada més, mal els hi pessi a alguns, que la nostra realitat està contemplada no tan sols als discursos, sinó també als programes de govern que el PSOE presenta i que per primera vegada en la història de la democràcia, a més a més, adjunta una memòria econòmica per a que els ciutadans i ciutadanes d'aquest país coneguin el cost de cada una de les mesures que es proposen.

Millor finançament per a les Illes Balears, compromís amb l'execució del projecte de la Platja de Palma i el conveni de ferrocarril, entre d'altres mesures que ens afecten al conjunt d'Espanya i que arriben a les Illes Balears, encara que n'hi ha que tan sols els interessa xerrar de "lo divino y lo humano" i que realitzen discursos plens de demagògia.

ZAPATERO PRESIDENT!

GUANYA ZAPATERO

xiscod | 26 Febrer, 2008 07:53

Inspira confiança.

Crec que ahir va esser un dia històric per a la política espanyola: un debat dels dos principals partits amb possibilitats d'arribar a la Presidència del Govern d'Espanya.

Tan sols es celebren debats, quan el partit socialista governa, recordem que fa 15 anys que no es produïa un debat similar a la televisió, quan governava Felipe González.

Això si, una reflexió: cal, des del meu punt de vista, que la gent es senti més implicada amb la vida política, i això es possible si aquests debats es realitzen més sovint, amb més predisposició a fer-ho i sense possar tantes condicions a l'hora de realitzar-ho.

Estarem espectants al debat de dilluns que ve!.

 

Salut!

 

NO ╔S EL MATEIX. SËN ELS MATEIXOS

xiscod | 21 Febrer, 2008 09:12

Joventuts Socialistes presenta la campanya electoral jove amb el lema "No és el mateix. Són els mateixos".

L'objectiu fonamental de la campanya neix amb la finalitat de fer arribar als joves la importància que té el seu vot, desenmascarant l'autèntica sombra en la que el PP està inmersa des de fa més de 4 anys: aquells que van enganar amb les seves mentires a tots els ciutadans i ciutadanes d'aquest país.

No ens enganem!, són els mateixos!!.

Salut!.

LA PLATAFORMA DE RECOLZAMENT A ZAPATERO

xiscod | 13 Febrer, 2008 08:36

Paz, és la Plataforma de Apoyo a Zapatero, una iniciativa que fa uns dies  s’ha presentat públicament i que neix amb l’objectiu d’oferir un total recolzament a la candidatura de Zapatero a la presidència del Govern d’Espanya.

Una iniciativa que crida  l’atenció, que ofereix molt bones vibracions, i que és bastant  atractiva: tres aspectes  fonamentals que atorguen un poc “d’alegria”, com la seva cançó ja indica, a la constant crispació en la que ens vol submergir una vegada més  la dreta més rància i radical d’aquest país.

La plataforma la formen diferents artistes de reconegut prestigi i que, amb el bon tarannà que mostren, amb aquesta espontaneïtat i en definitiva, amb aquest “bon rollito”, fa ganes decidir-se per l’opció  Zapatero (^ ^).

Però, i si pensasim per un moment les alternatives que el Partit Popular ens proposa enfront d’aquest bon tarannà, ens trobem sempre, amb una actitud, que darrerament, i ja fa quatre anys els defineix: catastrofistes, pessimistes i "cenizos".

Si parlam de l’espontaneïtat, com ens ha demostrat aquest grup d’artistes ens trobem enfront a les manifestacions d’aquells que per vestir amb sotana es creuen que tenen més drets que altres i no s’adonen que no poden aturar les reivindicacions socials d’aquells que demanem més drets, més igualtat d’oportunitats i més tolerància.

I si parlam del bon rollito, que us he de dir?, si miram a la dreta, ens topam  amb la crispació i la divisió que ha sembrat el PP durant aquest quatre anys,  eines que ha posat en pràctica, fruit de la no assimilació de la derrota electoral del 14 de Març de 2004.

Però com que el sentit d’aquest missatge va en positiu, el que vull es traslladar-vos les ganes i l’il·lusió de alçar la nostra veu i dir basta a la dreta més rància i radical i apostar per  mirar cap endavant amb ganes, amb optimisme, amb força i amb confiança.

JA SOC AQUI!

xiscod | 11 Febrer, 2008 22:46

Permeteu-me que comenci aquest article fent meva la cèlebre frase que Josep Tarradelles va pronunciar el primer dia que arribà a Catalunya, procendent de l'exili.

Jo no torn d'allà,  però si que és cert que per una cosa o una altre, ja fa bastant que no expòs els meus punts de vista per aqui.

Torn a escriure, i no en motiu de les properes eleccions, de les quals, és evident que en parlaré molt, sino que vull seguir amb la filosofia que hem va empènyer  a obrir aquest espai dins la xarxa al Març de 2006: xerrar i debatre de tot un poc i un poc de tot!

 

Salut!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS