Administrar

Xisco Dalmau

EL DIA "D"

xiscod | 27 Maig, 2007 08:10

Dia "d".

Avui és el dia de les eleccions.És dia 27 de Maig i estic d'apoderat al col.legi Lluís Vives.

Veurem com es desenvolupa la jornada electoral.

 

Què passarà?:

 

? 

A REFLEXIONAR!

xiscod | 26 Maig, 2007 08:20

Dia de Reflexió.

Ahir va ser un dia molt intens: des de bon matí i fins les darreres hores de la nit, els candidats,militants i simpatitzants del PSIB-PSOE vam estar al carrer per tractar de "convèncer" als darrers indecissos.

Al matí a Llucmajor de mercat amb Francina Armengol, Pilar Sansó, Joan Jaume (el nostre candidat a Llucmajor) i jo mateix vam estar repartint clavells vermells a tots els llucmajorers i llucmajoreres que eren a plaça.

Més tard anàrem a Algaida, també de mercat: na Pilar, na Bàrbara Bibiloni, Xisco Miralles (el nostre candidat a Algaida) i jo.

L'horabaixa ja es va començar a complicar: tenia que anar a uns quants llocs. A les 20h a Sóller on feien la festa final de campanya amb en Pep Lluís Colom, el nostre candidat, a més d'Aina Rado, Àgueda Quiñonero, candidata numero 4 a Sóller i S. d'educació de JSIB, entre d'altres.

Sóller- Sta. Eugènia. En Miquel Àngel Coll, número 3 de la llista de coalició i Vicesecretari gral. de JSIB, va intervenir després del sopar per traslladar als taujans la necessitat de votar Entesa x Sta. Eugènia: una llista feta mesclant experiència i joventut. Tot un encert.

A les 23h ja era a Llucmajor: penultim mitin de Francesc Antich abans de partir cap a  Algaida, on el nostre candidat a la presidència del Govern, realitzava el tancament de campanya.

En resum, un divendres molt mogudet, però que va ser molt divertit i engrascador! 

I PER A MI, A MOSCARI!

xiscod | 25 Maig, 2007 08:06

15è dia de Campanya.

Fins i tot a Moscari arribarà el canvi el proper dia 27 de Maig!. Aquest llogaret de Selva a on hi vaig anar ahir a fer un mitin, de ben segur s'unirà al canvi que a partir de diumenge tindrà lloc a Mallorca i a les Illes Balears.

A Moscari, un poblet d'uns 300 habitants s'han construït en molt poc temps adosats i cases sense cap tipus de respecte a cap tipus de pla urbanístic. I això s'ha de canviar. Ahir vespre la coalició PSIB-PSOE/PSM de Selva, va organitzar un acte on hi van ser presents més d'una cinquentena de veinats, és a dir un nombre important de gent bastant significatiu a un poble, que com he dit abans, tans sols té 300 habitants.

A l'acte hi va intervenir n'Arnau del PSM de Selva, en Vicenç Villalonga, del PSIB-PSOE i cap de llista de la candidatura de coalició, en Joan de C'an Roses, número 4 de la llista i proper batle de Moscari i jo mateix en representació del PSIB-PSOE.

Vam poder compartir més tard una xerradeta sobre la necessitat de mantenir aquest petits pobles tal i com son: no podem permetre més contrucció indiscriminada.

Prèviament, i essent fidel als mercats matiners de Mallorca, ahir va tocar Consell i anàrem amb na Francina, el nostre candidat, n'Andreu Isern, na Pepa Ramis (númer o cinc de la llista al Consell de Mallorca) i jo mateix. Més tard vam aturan'se na Pepa i jo a Inca, a recolzar a Xavier Ramis, el nostre candidat.

Com heu vist, aquest pic na Bel Oliver no em va poder acompanyar, ja que ella anava al mercat de Ses Salines, però em diguè que allà les cireres anàven a 6,90€ kg!, quan fins ara als altres mercats no baixaven de 7€!. :D

Salut!

NO FUNCIONA, CAL REINICIAR!

xiscod | 24 Maig, 2007 12:10

14è dia de Campanya.

L'acte més important d'ahir va esser la trobada per sopar amb militants i simpatitzans socialistes que dia 27 de Maig son els ulls,la boca i les orelles del PSIB-PSOE a cada col.legi electoral de Mallorca. Un dia que és molt important que tots els nostres representants estiguin "al loro" de tot el que passa o pugui passar.

Per això, i ja com una tradició, els socialistes feim el darrer sopar de campanya per agraïr la feina que feràn el proper diumenge, 27 de Maig. 

A més a més aquest any el sopar va comptar amb la presència i recolzament del Ministre d'Interior del Govern Espanyol, Alfredo Pérez Rubalcaba, Francesc Antich, Francina Armengol i Aina Calvo.

El mateix matí ens va tocar "als mercaders" :D Bel Oliver i Xisco Dalmau anar al mercat de Sa Cabana a recolzar conjuntament amb els nostres companys de Marratxí al nostre candidat del PSIB-PSOE a l'Ajuntament de Marratxí, Miquel Coll.

Més tard, damunt les onze i mitja erem al Port de Pollença també a recolzar la nostra candidata, na Xesca Ramon i a xerrar i a convèncer a la gent per anar a votar diumenge dia 27. 

A les 4 del capvespre, i com cada dimecres em va tocar anar a Localia tv (no està be que ho digui, però gravam dimecres, i no sortirà fins divendres), el tema en qüestió va ser valorar com havia anat la campanya i el format, a diferència dels programes habituals on hiha un representant del PP i un del PSOE, aquest pic va ésser un debat a 4 bandes amb els representants dels dos partits majoritàris i el director del diari Part Forana i la directora del diari Bon dia.

No us ho perdeu divendres, a partir de les 21h.

 

Ja vos heu adona't de que no Funciona??. Cal reiniciar!

 

 

EL GOVERN BALEAR NO ╔S UN BANC!!

xiscod | 23 Maig, 2007 12:12

13è dia de Campanya.

El PP anuncía que vol duplicar les pensiones a totes aquelles persones majors que tenguin una casa.

Evidentment té truc: totes les persones majors que tenen una casa, amb tots els anys que els hi ha costat pagar-la, la poden oferir com aval i el PP els hi duplica la pensió, però la casa se le queden aquests del PP!!

Aquest és el seu producte, que no és més que un producte bancàri que ofereix quasevol  entitat bancària: es pensen que el Govern Balear és CAIB, Caixa d'estalvis i pensions!.

Tanmateix, estigueu tranquils tots i totes: no ho faràn, perquè no governaràn! 

Els socialistes allunyats d'aquestes grans barbàries volem augmentar les pensions a tota la gent major que tengui problemes per arribar a final de mes, tal i com ja ho vam fer amb la targeta bàsica que vam possar en amrxa al govern del pacte, sense robar-lis ni la casa ni res!

Mentres tant, na Bel Oliver, en Toni Alemany, na Pilar Sansó i jo mateix hem estat al mercat d'Alcúdia i al de Sta. Margalida, donant una mà als nostres candidats, na Melchora Gómez i en Miquel Cifre, respectivament.

Al capvespre hi va haver mitin de Francina Armengol i Aina Calvo al col.legi de pràctiques de la Crtra. de Valldemossa: un èxit de públic!.  

MANCOR: EL PP NO HA VOLGUT QUE S'EMPADRONI NIG┌!

xiscod | 22 Maig, 2007 11:48

12è dia de Campanya.

Ahir de matí, a les 9h na Bel Oliver, en Pere Joan Martorell, na Pepa Ramis i jo ja erem a Mancor de la Vall per donar suport a la candidata de la coalició PSIB-PSOE, PSM i Verds, na Teresa Pou.

Cada dilluns hi ha mercat i mentres repartiem a la gent del poble els futlletons informatius, les paperetes a qui ens ho demanava, i un variat de merchandising, na Teresa ens contava que hi ha hagut en els darrers quatre anys molta de gent que ha vengut a viure a Mancor.

Aquesta gent però no s'han pogut empadronar a Mancor més que res perque des de l'Ajuntament i el amteix batle del PP en persona ho ha aturat.  no volen que vengui a viure nigu a Mancor per por de perdre i deixar de controlar el cens.

Això ens ho ratifica una dona que ens vam trobar que ja fa més de dos anys que va venir de Lloseta a viure a Mancor i no pot votar a Mancor. Resulta que les dades d'aquesta dona i de molts d'habitants més no han estat enviades a l'oficina del cens.

Vaja quines tàctiques mancades de democràcia tenen aquests "tipos" del PP per no deixar de controlar "el cotarro".

Sense dubte, vergonyos!

 

Per cert, a Mancor la coalició serà un èxit! 

UN DIUMENGE PER CALONGE

xiscod | 21 Maig, 2007 09:59

11è dia de Campanya.

Ahir vespre vaig anar a Calonge, un llogaret de Santanyí.

Allà presentam una coalició conjuntament amb el PSM, i el cap de llista és en Jesús Nuñez, metge del poble molt conegut i amb moltes ganes d'encapçalar el canvi que Santanyí necessita.

Resulta que jo tenc un veï que els santanyiners coneixen molt be, és en Miquel Vidal, batle de Santanyí. És curiós, ara fa uns quinze dies no el trob, però aquests darrers quatre anys me l'he trobat pel carrer en vàries ocasions. I jo em demanava: Com és que el batle de Santanyí és tant per Palma?. Be idò resulta que fa feina com a càrrec de confiança una conselleria del Govern. Quina gran irresponsabilitat, esser elegit com a representant d'un municipi i no possa-rhi un peu per allà!. Aquesta barra és la que més be defineix el tipus de fer política del PP.

 

Salut! 

A FER DISSABTE: M╔S MERCATS I M╔S MITINS

xiscod | 20 Maig, 2007 08:27

10è dia de Campanya.

Ahir, de bon matí Antoni Alemany ( podem parlar d'ell com a fidel als mercats matiners de Mallorca :D), Francina Armengol, Aina Calvo, Francesc Antich, Pablo Martín, Cosme Bonet, Cristina Moreno, Joana Mª Borras, Aina Crespí, un bon grapat de joves i jo mateix vam estar passejant pel Mercat de L'Olivar: un mercat que sens dubte és el referent a Palma i també a Mallorca.

Quantitats de productes d'aqui i de fora, de molt bona qualitat els pots trobar a l'Olivar i per això avui hem anat a fer una volta i a saludar als que tenen la seva paredeta perquè volem escoltar a la gent i volem que sigui la gent la que participi de les polítiques que els hi afecten.

Na Francina és clienta asídua de l'Olivar i cada dos per tres ens aturava la gent per saludar-la i donar-li forces per "estirar endavant es carro".

Més tard, a les 20h, aquest pic a Alcúdia a fer un mítin amb la nostre candidata i futura batlessa, na Melchora Gómez.

He fet una breu intervenció sobre totes les vegades que els polítics s'omplen la boca de xerrar de nosaltres els joves, i sincerament de vegades no en parlen per bo. Sempre tenim la culpa dels accidents de tràfic, sempre som els que més bebem, els que menys estudien...

La dreta, és a dir el PP, s'en ha encarregat de que aquest missatge vagi calant, però els joves socialistes no hi esteim d'acord: els joves som no tan sols el futur sinó el present i som una de les generacions més i millor preparades de tota espanya i ben igual que els polítics, no tots els joves som iguals i cal dir-ho!

Ens preocupa la vivenda, la feina, la formació i la cultura i lúnic partit que ha demostrat contar amb la gent jove és i ha estat el PSIB-PSOE.

Ànim i endavant! 

ZAPATERO A PALMA!

xiscod | 19 Maig, 2007 08:16

9è dia de Campanya.

Ahir va tenir lloc a Palma, el mitin central de campanya: el mitin de Zapatero, el President del Govern espanyol.

Perdonau que comenci per l'acte del capvespre, però va ser el més important de la campanya i per tant cal que ho cont-hi lo primer!. Els joves vam tenir un paper importantíssim: darrera Zapatero érem 300 joves de totes les illes aclamant i animant a tot el palau d'esports de Son Moix que aquesta vegada ens va quedar molt petit.

La infraestructura pel mitin va ser espectacular i el public va vibrar amb la força del missatge que ens va traslladar Aina Calvo, amb la brillant intervenció de Francina Armengol, amb la decisió, valentía i claredat del missatge de Francesc Antich i amb la convicció i fervor de les paraules del President Zapatero.

Ja de bon matí, abans de tot l'acte que es produïria més tard, Antoni Alemany i jo vam anar al mercat de Son Servera, a recolzar al nostre candidat, en Pep Barrientos i a xerrar amb la gent per aconseguir el canvi que Son Servera, Mallorca i les Illes Balears tant i tant necessiten.

Salut! 

UN POC DE TOT I M╔S!

xiscod | 18 Maig, 2007 08:17

8è dia de Campanya.

Ahir al matí, n'Aina Calvo explicava el seu model de ciutat a la Universitat de les Illes Balears: un públic molt participatiu va engrascar a la candidata del PSIB-PSOE a l'Ajuntament de Palma a explicar fil per randa els eixos més importants del seu programa electoral. Feia falta aquests tipus d'actes a la uni, a mem si aixi engrascam més als joves estudiants!.

Baixant de la UIB, escolt a la SER que una senyora demana com es pot fer que un malalt que està ingressat pugui votar dia 27 si noes pot moure del hospital?. Telefon a la ràdio i els hi dic que tenc la resposta per la senyora: S'ha d'anar a un notari i demanar un poder per dia 27 anar a votar per aquella persona en concret. Aquest tràmit és molt senzill i gratuït!

Tot això mentres en Xisco Antich, aprofitant que era el dia d'Internet , ens ha contat al detall totes les activitats que ha anat realitzant al llarg del dia i en temps real. D'això s'en diu twitter: un sistema que em sembla que funciona enviant missatges sms a una direcció d'una plana web que es van publicant per a que els internautes segueixen tot el seu "dia a dia" que ens va contant fil per randa.

Al capvespre més porta a porta: avui ens ha tocat al carrer Capità Salom. Xisco Arbona i jo mateix hem fet parella i ens hem "patejat" les escales dels diferents blocs (de pisos :D ).He trobat una treballadora i amiga del Ajuntament que m'ha contat la necessitat de canviar d'una vegada per totes de govern. Ja és ben hora!.

La jornada ahir, va acabr ben tard: a les 22h recolocàvem a la seu del aprtit més material que ens acabava d'arribar! Amb una setmana hem agotat les previsions, però en tenim molt més!! Bona senyal!!.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS