Administrar

Xisco Dalmau

100 ANYS DE JOVENTUTS SOCIALISTES

xiscod | 04 Abril, 2007 11:53

Ahir vespre a la seu de l'Agrupació Socialista d'Algaida vam inagurar l'exposició de 100 anys de Joventuts Socialistes a Espanya, ho conta molt be, en Francesc Miralles al seu bloc, el nostre candidat a l'Ajuntament d'Algaida.

Una exposició que durant els mesos de Març i Abril anirà rodant per Mallorca: va esser al centre Flassaders de Palma quinze dies, és a Algaida fins dimarts dia 10 i llavors anirà a Artà.

Amb l'exposició no només volem recordar i donar a conèixer la història de la nostra organització juvenil: la més antiga, però a la vegada també, la més moderna i adaptada a les noves tecnologies, sinó retre un homenatge a tots els i les joves que com nosaltres van decidir defensar en un momnet donat els valors de justicia social, de llibertat, de solidaritat i de igualtat.

Per la defensa d'aquest ideals, la nostra organització, les Joventuts Socialistes van perdre, com altres colectius d'esquerres un gran nombre d'afiliats i simpatitzants producte d'una guerra civil molt sagnant  i cruel.

Aquesta exposició, la nostra ilusió, les ganes de fer feina, la defensa d'una societat més justa i igualitària i el reconeixament a tots i totes els companys i companyes socialistes que han lluitat per a que nosaltres poguem viure ara en pau i en llibertat, han estat, son i seràn les claus fonamentals de les Joventuts Socialistes.

A tots i totes: els que hi sou i els qui no hi sou, que heu fet possible que aquest any fegem 100, només us puc dir:

GRÀCIES! 

FRANCINA AMB ELS ESTUDIANTS DE LA UIB

xiscod | 03 Abril, 2007 22:13

Dilluns horabaixa a l'edifici Guillem Cifre de Colonya va tenir lloc una trobada entre Francina Armengol, candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca i joves representants del xarxat associatiu de la UIB.

Francina va voler mantenir aquesta trobada per fer arribar el projecte socialista als joves estudiants de la UIB que viuen a la illa de Mallorca. Des del meu punt de vista, va ser una reunió molt productiva i pedagògica sobre els temes que ara per ara ens preocupen als joves: l'habitatge, la feina, la universitat, el territori, el creixament sostenible, el turisme... 

A més a més la varietat d'opinions, l'elevat nombre de preguntes que van tenir ocasió de formular i el grau de interés dels participants alhora de contar amb una persona que viu la política en primer línea, va ser una forma més d'atracar-la a les inquietuts dels joves i donar-lis resposta de primera mà.

Una cosa va quedar molt clara: no tots els polítics son iguals, en contra del missatge que alguns PPretenen donar a entendre. 

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS