Administrar

Xisco Dalmau

HABEMUS RECTORA

xiscod | 29 Marš, 2007 08:37

Una dona, na Montse Casas, serà la nova Rectora de la Universitat de les Illes Balears. Aixó no hauria de ser notícia si la igualtat entre homes i dones fos una realitat, però com que encara no ho és, el fet de que na Montse sigui Rectora és una molt bona noticia.

El govern d'Espanya per a fomentar i conscienciar en la igualtat real, ha aprovat una llei de igualtat entre homes i dones que suposarà un canvi social i una oportunitat per a que tots i totes tenguem els mateixos drets.

Avui, dos dies després del famós debat "tengo una pregunta para usted" a on va participar el president del Govern Central, José Luis Rodriguez Zapatero,encara se'n parla del preu del café que pren el nostre president. I clar això del preu és tan relatiu que depén d'on te'l prens, de la qualitat del cafè, de si és en llet o sense, etcètera...Avui dematí en Toni Roig, abans de començar el ple, hem feia una reflexió: "si la única preocupació d'aquest país, és que Zapatero no sap que val un cafè, vol dir que les coses s'estàn fent molt be". Molta raó!

Salut! 

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS