Administrar

Xisco Dalmau

4 coses...

xiscod | 26 Marš, 2007 12:44

4 cosetes a dir avui...

La primera: Avui ens visita el Batle de Jun, en José Antonio Rodríguez Salas. Jun és un poble de Granada pioner en l'us de les noves tecnologíes i del que per cert, en Toni Roig, sempre en parla  com exemple de l'aplicació de les TIC al foment de la participació de la ciutadania. Basta veure la seva web per adonar-se que va enserio (www.ayuntamientojun.org).

La segona: Aclarir que ahir, a la Fira Agriacola i Ramadera de Son Ferriol  si hi va haver presència socialista. És un fet i cal dir-ho per a que els mitjans de comunicació preguin bona nota.

La tercera: Quina barra la de'n Zaplana que quan era Ministre es va gastar fins a 25 milions de les antigues pessetes en concepte de viatges en jet privat i gastos de protocol vàris entre els seus propis familiars, com molt be comenta avui en Bayona  al seu bloc

La quarta: un dubte que ahir vaig dir-vos i que encara tenc... Assistiràn les Noves Generacions del Partit Popular a la cita que cada dimecres tenim a Localia TV, cadena del Grup PRISA, rompent així ben igual que Carlos Ripoll, senador del PP, la disciplina de partit i contràriament al que ha dit el seu lider Mariano Rajoy? 

Salut!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS