Administrar

Xisco Dalmau

EL PP JA MOSTRA EL LLAUTË

xiscod | 25 Marš, 2007 20:23

El pp ja ha acabat de mostrar el llautó, i fa temps, però per si algú en tenia cap dubte, ara ja no te cap sentit tenir-lo.

El partit popular que hauría de ser un gran partit democràtic, conservador, responsable i exercint una oposició construcitva pel conjunt de la política estatal del nostre país, fa tot el contrari i a més a més nega ara qualsevol tipus de informació a tots els mitjans de comunicació que tenguen a veure amb el grup PRISA.

El problema que tenen els actuals dirigents del PP és que no s'en adonen de que vivim a un país lliure, on existeix la llibertat d'expressió i a on tothom te dret a opinar.

Des de que van pedre el govern de l'Estat, el vaixell del PP s'en va a la deriva, i això repercuteix i molt en la vida política espanyola: la crispació, l'insult, la provoació, les mentides, entre d'altres coses, que el PP sembra a la societat, repercuteix en la ciutadania, que en general comença  a estar farta.

Aquesta setmana, com cada setmana Joventuts Socialistes participa a un debat amb les Noves Generacions a Localia TV, cadena del Grup PRISA. La meva pregunta és: assistiràn les NNGG a la tertulia televisiva de cada dimecres, rompent així la disciplina de partit?. Veurem a mem que passa, ja vos ho contaré.

Salut!

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS