Administrar

Xisco Dalmau

LES COSES CLARES!

xiscod | 09 Marš, 2007 16:57

Les coses clares!, per que sembla que n'hi ha que per interès purament electoral diuen mentides, manipulen i crispen a la societat espanyola.

Aquesta setmana s'ha parlat molt de De Juana, un etarra condemnat per un delicte d'amenaces que segueix complint la seva condemna, malgrat el PP  digui que no i pretengui treure-li tot el suc possible. Ès tanta la seva desesperació que no li va caure gens be que el president del Govern, José Luis Rodriguez Zapatero, exposàs tot un llistat d'etarres que el govern d'Aznar, format entre d'altres pel "trio calabera" (Rajoy, Acebes i Zaplana), va indultar, reduïr condemna o alliberar.

Hi ha que tenir molta mala baba per actuar d'aquesta manera, acusant al Govern de l'Estat de "cedir davant d' ETA", quant el més sagnant, impresentable, irresponsable i patètic és que un partit polític "democràtic" com és el PP s'atreveixi a dir que un govern ha cedit davant del xatantge d'ETA. Lamentable!.

Salut

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS