Administrar

Xisco Dalmau

JA FA UN ANY

xiscod | 30 Marš, 2007 09:02

Avui, llegint els articles que he penjat al meu bloc, m'he adonat que dia 20 de Març de 2006 vaig començar aquesta aventura cibernètica, que m'ha donat a conèixer un nou mon: la força que té internet.

Els blocs conformen un espai de informació per a donar a conèixer activitats, idees, propostes, opinions i també per rebre i prendre nota dels comentaris idees, suggerències i propostes que a través dels comentaris, un pot fer arribar a l'amo del bloc en concret.

 (Segueix)

HABEMUS RECTORA

xiscod | 29 Marš, 2007 08:37

Una dona, na Montse Casas, serà la nova Rectora de la Universitat de les Illes Balears. Aixó no hauria de ser notícia si la igualtat entre homes i dones fos una realitat, però com que encara no ho és, el fet de que na Montse sigui Rectora és una molt bona noticia.

El govern d'Espanya per a fomentar i conscienciar en la igualtat real, ha aprovat una llei de igualtat entre homes i dones que suposarà un canvi social i una oportunitat per a que tots i totes tenguem els mateixos drets.

Avui, dos dies després del famós debat "tengo una pregunta para usted" a on va participar el president del Govern Central, José Luis Rodriguez Zapatero,encara se'n parla del preu del café que pren el nostre president. I clar això del preu és tan relatiu que depén d'on te'l prens, de la qualitat del cafè, de si és en llet o sense, etcètera...Avui dematí en Toni Roig, abans de començar el ple, hem feia una reflexió: "si la única preocupació d'aquest país, és que Zapatero no sap que val un cafè, vol dir que les coses s'estàn fent molt be". Molta raó!

Salut! 

 

 

 

4 coses...

xiscod | 26 Marš, 2007 12:44

4 cosetes a dir avui...

La primera: Avui ens visita el Batle de Jun, en José Antonio Rodríguez Salas. Jun és un poble de Granada pioner en l'us de les noves tecnologíes i del que per cert, en Toni Roig, sempre en parla  com exemple de l'aplicació de les TIC al foment de la participació de la ciutadania. Basta veure la seva web per adonar-se que va enserio (www.ayuntamientojun.org).

La segona: Aclarir que ahir, a la Fira Agriacola i Ramadera de Son Ferriol  si hi va haver presència socialista. És un fet i cal dir-ho per a que els mitjans de comunicació preguin bona nota.

La tercera: Quina barra la de'n Zaplana que quan era Ministre es va gastar fins a 25 milions de les antigues pessetes en concepte de viatges en jet privat i gastos de protocol vàris entre els seus propis familiars, com molt be comenta avui en Bayona  al seu bloc

La quarta: un dubte que ahir vaig dir-vos i que encara tenc... Assistiràn les Noves Generacions del Partit Popular a la cita que cada dimecres tenim a Localia TV, cadena del Grup PRISA, rompent així ben igual que Carlos Ripoll, senador del PP, la disciplina de partit i contràriament al que ha dit el seu lider Mariano Rajoy? 

Salut!

EL PP JA MOSTRA EL LLAUTË

xiscod | 25 Marš, 2007 20:23

El pp ja ha acabat de mostrar el llautó, i fa temps, però per si algú en tenia cap dubte, ara ja no te cap sentit tenir-lo.

El partit popular que hauría de ser un gran partit democràtic, conservador, responsable i exercint una oposició construcitva pel conjunt de la política estatal del nostre país, fa tot el contrari i a més a més nega ara qualsevol tipus de informació a tots els mitjans de comunicació que tenguen a veure amb el grup PRISA.

El problema que tenen els actuals dirigents del PP és que no s'en adonen de que vivim a un país lliure, on existeix la llibertat d'expressió i a on tothom te dret a opinar.

Des de que van pedre el govern de l'Estat, el vaixell del PP s'en va a la deriva, i això repercuteix i molt en la vida política espanyola: la crispació, l'insult, la provoació, les mentides, entre d'altres coses, que el PP sembra a la societat, repercuteix en la ciutadania, que en general comença  a estar farta.

Aquesta setmana, com cada setmana Joventuts Socialistes participa a un debat amb les Noves Generacions a Localia TV, cadena del Grup PRISA. La meva pregunta és: assistiràn les NNGG a la tertulia televisiva de cada dimecres, rompent així la disciplina de partit?. Veurem a mem que passa, ja vos ho contaré.

Salut!

 

LES COSES CLARES!

xiscod | 09 Marš, 2007 16:57

Les coses clares!, per que sembla que n'hi ha que per interès purament electoral diuen mentides, manipulen i crispen a la societat espanyola.

Aquesta setmana s'ha parlat molt de De Juana, un etarra condemnat per un delicte d'amenaces que segueix complint la seva condemna, malgrat el PP  digui que no i pretengui treure-li tot el suc possible. Ès tanta la seva desesperació que no li va caure gens be que el president del Govern, José Luis Rodriguez Zapatero, exposàs tot un llistat d'etarres que el govern d'Aznar, format entre d'altres pel "trio calabera" (Rajoy, Acebes i Zaplana), va indultar, reduïr condemna o alliberar.

Hi ha que tenir molta mala baba per actuar d'aquesta manera, acusant al Govern de l'Estat de "cedir davant d' ETA", quant el més sagnant, impresentable, irresponsable i patètic és que un partit polític "democràtic" com és el PP s'atreveixi a dir que un govern ha cedit davant del xatantge d'ETA. Lamentable!.

Salut

I ARA UN REGIDOR D'URBANISME

xiscod | 06 Marš, 2007 11:11

Idò si, ara és un regidor d'urbanisme del PP de Calvià que ha hagut de dimitir, però vaja quina manera de dimitir no?. Ell diu que dimiteix de les seves responsabilitats, però no de la seva acta d'edil.

Ben igual que podria fer un camerer, no?, dimitir de les seves responsabilitats com a camerer, però seguint cobrant cada mes. Quin xollo!

Una mostra més de la barra que tenen aquesta gent del PP a la que esper que ben aviat s'en adonin de que la gent està farta de que li preguin es pèl i els doblers.

Joventuts Socialistes anirà a repartir sabó al plenari del Ajuntament de Calvià, per exigir una vegada més MANS NETES!!

 

Salut!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS