Administrar

Xisco Dalmau

JA NO ANAM A IB3!

xiscod | 13 Febrer, 2007 22:20

Dilluns, el PSIB-PSOE, desprès d'un quants avisos va decidir abandonar la seva representativitat als programes de IB3. La radiotelevisió pública que pagam entre tots, cal recordar que son aprop de 90 € que cada ciutadà de les Illes Balears paga cada any a IB3 "la nostra televisió"

Es evident que IB3, no es plural i només respon als interessos del PP, manipulant la informació i fent gala de mala gestió. Una gestió econòmica que ha comportat que el Govern Balear s'endeuti, però de la que la Sra. Umbert, directora general de l'ent, se'n sent ben orgullosa.

Orgullosa de tudar els doblers de tota la ciutadania de les nostres Illes?

Be idò per aquesta decisió de no assistir avui a la tertulia dels matins de IB3, he estat criticat: per defensar que IB3 no es plural i que no vull assistir a programes on el pp fa gala de la seva manipulació. Tan sols queda empassar-so i armar-se de paciència!.

Salut!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS