Administrar

Xisco Dalmau

JA NO ANAM A IB3!

xiscod | 13 Febrer, 2007 22:20

Dilluns, el PSIB-PSOE, desprès d'un quants avisos va decidir abandonar la seva representativitat als programes de IB3. La radiotelevisió pública que pagam entre tots, cal recordar que son aprop de 90 € que cada ciutadà de les Illes Balears paga cada any a IB3 "la nostra televisió"

Es evident que IB3, no es plural i només respon als interessos del PP, manipulant la informació i fent gala de mala gestió. Una gestió econòmica que ha comportat que el Govern Balear s'endeuti, però de la que la Sra. Umbert, directora general de l'ent, se'n sent ben orgullosa.

Orgullosa de tudar els doblers de tota la ciutadania de les nostres Illes?

Be idò per aquesta decisió de no assistir avui a la tertulia dels matins de IB3, he estat criticat: per defensar que IB3 no es plural i que no vull assistir a programes on el pp fa gala de la seva manipulació. Tan sols queda empassar-so i armar-se de paciència!.

Salut!

VAJA DIVENDRES M╔S INTENS!

xiscod | 10 Febrer, 2007 13:12

Ahir divendres, va ser un dia ben complet, al matí vam tenir roda de premsa conjuntament amb els companys del bloc jove per denunciar que el Govern Balear se'n riu dels joves de les notres illes, perquè no dóna doblers per la celebració del Congrés de la Joventut.

Un Congrés de la Joventut que havia de servir com a lloc de trobada de diferents joves de diferents entitats juvenils de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i que  a més a més, havia de tenir com a meta debatre la situació actual del jovent i proposar mesures per intentar arreglar aquesta situació, que gràcies al Govern Balear, cada vegada és més greu.

 

L'horabaixa va ser diferent però ben igual de reivindicatiu: Joventuts Socialistes vam assistir al plenari del Ajuntament de Felanitx per denunciar la situació del cas llicències i sobretot per denunciar també les amenaces que el nostre estimat company Antoni Nadal va rebre per l'unic fet de denunciar el cas llicències a la premsa, el passat dia 2 de Febrer.

Vam exigir mans netes en política i vam dir basta a la corrupció que darrerament el PP predica per tots els municipis de les nostres Illes.

 

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS