Administrar

Xisco Dalmau

El porc del PP

xiscod | 26 Gener, 2007 17:14

No penseu malament, no insultam nigú aqui, però resulta que ha desaperagut el porc de les Noves Generacions del Partit Popular de Campos, sembla que els hi han robat... Aquest dissabte anaven de matances, però malauradament no tenen porc... 200 kilos d'animal han desaperagut!.

Sembla que la guàrdia civil ja s'ha mobilitzat per cercar el porc. Me recorda la cançó de "la porsella i el sivil", esper que no trobin "sa porcella fora casco i que no la fagin bufar", com molt be diria Ossifar...

 Des d'aqui vull solidaritzar-me per una vegada amb els de Noves Generacions del PP,i que confiin amb la guàrda civil, perquè darrerament en detenen bastants d'animals que volen fugir...

Ah! i els hi desitg que tenguin sort i el trobin. Si tal vegada el troben després del tiberi de demà, jo faig una proposta: que l'indultin!.

Salut!!

Brillant Zapatero, patŔtica opposiciˇ

xiscod | 16 Gener, 2007 16:59

Unitat dels partits polítics i de la societat civil per lluitar contra el terrorisme i aconseguir la pau.Brillant intervenció la de Zapatero ahir al Congrés dels Diputats. El president del Govern, va anar a donar explicacions al Parlament, perquè ell ho va trobar adient i perquè des de sempre, el partit socialista troba que és el Parlament el f`roum de discusió i el lloc on s'han de pendre acords tan vinculants i de tanta importància com la fi del terrorisme. El PP no pot dir lo mateix: fa un paper al govern i un paperot a l'oposició.

I Aquesta oposició, a oposició de Rajoy, cada dia és més impresentable, ha tornat a demostrar una vegada més que encara viu anclada al passat. Els senyors/res del PP encara no se'n ha adonat que son a l'oposició.

Amb el terrorisme no s'aclaren. Contràriament amb el que alguns intenten dir, el PP no troba justificació alguna per no haver anat a la manifestació de Madrid. Com un partit polític amb tana importància pot no anar a una manifestació sota el lema: PER LA PAU, PER LA VIDA, PER LA LLIBERTAT, CONTRA EL TERRORISME. El pp esta en contra de la pau, de la vida, de la llibertat i a favor del terrorisme??. Ja s'ho faràn, i els ciutadans ja ho jutjaràn.

Aprofitant la revetla de Sant Antoni, que és avui, se m'ha acudit acabar amb una glossa...

"En Rajoy només fa el ronsero,

contra el terrorisme no se manifesta,

perquè el pp ni tan sols se presta,

a parlar amb en Zapatero"

Molts d'anys i bones festes de Sant Antoni! 

UN HORABAIXA INOLVIDABLE

xiscod | 13 Gener, 2007 12:18

Ahir, la presència d'Alfonso Guerra a Mallorca va esser inolvidable. Em sorpren la gran inteligència d'aquest home que té una memória brillant, i que cada vegada que obre la boca no pots fer res més que callar , escoltar i sobretot, apendre. Un gran mestre sens dubte que ahir va venir per presentar a Francina Armengol com a candidata del PSIB-PSOE al Consell de Mallorca. Ens va assegurar que més que venir a fer una presentació, venia a fer una premonició de que na Francina serà d'aqui a uns mesos la Presidenta del Consell de Mallorca.

Sens dubte, una persona genial!. ¡Gracias Alfonso!

           Francina Armengol, Alfonso Guerra i Aina Calvo

AVUI TOTS A INCA!

xiscod | 12 Gener, 2007 12:40

Avui a les 20h, al Pavelló de Sa Creu de Inca presentam la que d'aqui a uns mesos serà la Presidenta del Consell de Mallorca, Francina Armengol, una dona jove, valenta, amb coratge i amb moltes ganes de fer feina per a tots i totes els i les mallorquins i mallorquines.

Sens dubte, una persona que vol canviar les maneres de fer política i governar amb i per les persones.

Endavant Francina!!!

 

 

PARLANT CLAR!

xiscod | 10 Gener, 2007 16:04

Després de la ruptura del procés de pau per l'atemptat d'ETA a l'aeroport de Barajas,  s'han produït dos tipus de reaccions polítiques:

El Govern i tots els partits democràtics, excepte el PP:

- Aposten per la unitat enfront dels terroristes

- Rebutgen la utilització política de l'atemptat

- Donen suport al Govern enfront del desafiament d'ETA.

El Partit Popular:

- Dedica les seves intervencions públiques a criticar al Govern en lloc d'arremetre contra ETA

- Responsabilitza de l'atemptat al Govern en lloc de qui van posar la furgoneta bomba.

Aquesta és la realitat, només esper que la ciutadania en prengui nota.

Salut!

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS