Administrar

Xisco Dalmau

Molts d'anys a tots i totes!

xiscod | 31 Desembre, 2006 18:40

Que la felicitat al

2007

 no tan sols sigui el

 

camí, sinó el nostre

 

destí!

L'AJUNTAMENT DIU "SI?" A LA INFORMACIË JUVENIL

xiscod | 21 Desembre, 2006 11:23

Avui el Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Palma hem duit al ple la proposta de dotació de informació juvenil a cada oficina de districte de Palma. Això és l'únic que hem aconseguit acordar. Vull recordar, que nosaltres mateixos, ja vam demanar fa uns mesos l'ampliació de la xarxa de centres de informació juvenil de Palma, no és possible que a una ciutat on hi ha casi més de 400.000 habitants, només hi hagi UN centre de informació juvenil.

Be, al manco hem aconseguit que l'equip de govern doni una passa endavant, "menos da una piedra".

Salut!

DISSABTE PASSAT VAM TENIR COMIT╔ FEDERAL A MADRID

xiscod | 20 Desembre, 2006 08:00

Dissabte passat va tenir lloc a la seu del PSOE, a Madrid el Comité Federal de Joventuts Socialistes d'Espanya que va aporvar el programa marc electoral jove autonòmic i municipal, que després es sotmetrà a debat a cada Federació i a cada Agrupació local de Joventuts Socialistes.

També es va convocar pel mes de Juliol, el 23 Congrés de JSE en el que s'elegirà al nou o nova Secretari/a General.

Els delegats erem en Toni Nadal per Mallorca, na Clara Gonzalez per Menorca , n'Alan Ripoll per les Illes Pitïuses i jo mateix.

En definitiva un dissabte ben profitós per la nostra organització!

 

 

 

RODRIGUEZ DIMISSIË

xiscod | 19 Desembre, 2006 17:42

El conseller de Interior, José Ma. Rodriguez es deu pensar que la gent es beneita, que no ens enteram de res i que tot val.

Idò no, no val tot en política. Encara no ha donat les explicacions suficients per a que tothom conegui el que realment va succeir aquell dilluns fred de novembre on el batle del PP d'Andratx va ser detingut. Rodriguez el va telefonar unes hores abans de la seva detenció. Sabia que l'anaven a cercar?. Va dir "Hidalgo destruye esos papeles?. Li va dir "tranquilo que no va a pasar nada?. Li va dir "Hidalgo la has cagado"?. O tal vegada "Hidalgo me has metido en un buen lio"?. Com que no ho sabem...tot son hipótesis.

Al sr. "post-it" l'han pillat. No sé si amb la nostra campanya contra la corrupció del PP que feim des de Joventuts Socialistes tendrem tant de sabó pel Sr. Rodriguez. Les seves mans sembla esser que estan ben ben brutes.

Salut!

MANS NETES!

xiscod | 17 Desembre, 2006 21:14

Joventuts Socialistes va presentar el passat dijous, la campanya "El sabó La Banda, contra la corruppció!, volem Mans netes!.

La campanya va consistir en repartir uns "flayers" i unes pastilles de sabó amb la clara intenció de denunciar la corrupció que el PP està comentent a diferents ajuntaments de les Illes Balears. La campanya acaba de començar i anirà presentant-se a tots els municipis de les Illes on hi existeixen clars casos de corrupció (Sta. Margalida, Llucmajor, Ses Salines, Felanitx, Sant Josep a Eivissa, Ciutadella a Menorca....)

 

 

LA NOVA WEB DE JOVENTUTS SOCIALISTES

xiscod | 02 Desembre, 2006 11:48

Hem estrenat nova pàgina web!

Joventuts Socialistes de les Illes Balears, ja té nova pàgina web!. Una web senzilla, on hi podràs trobar tota la informació sobre les Joventuts Socialistes de totes les Illes Balears: activitats, actes, manifests, propostes, comunicats...

Una web que , com la nostra organització, va creixent, i que cada vegada té més força a les Illes Balears, una web jove i dinàmica com tu!.

Visita-la i participa!. És la teva web! www.jsib.org

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS