Administrar

Xisco Dalmau

ACTE PUBLIC AMB M. TERESA FERNANDEZ DE LA VEGA, VICEPRESIDENTA DEL GOVERN

xiscod | 31 Octubre, 2006 09:46

Acte públic

M. Teresa Fernández de la Vega

Francesc Antich

Francina Armengol

Aina Calvo

diumenge 12, a les 11.30h,

Conservatori Superior de Música

C/Capità Salom, 64

Apunte't enviant un mail a jsib@jsib.org

Racˇ Music: ja comenša a esser un clÓssic...

xiscod | 30 Octubre, 2006 20:37

Aquests darrers dies pel bloc hem possat algunes coses series... per no fer broma, però ja feia falta de nou, un espai més dinàmic i obert a la gent, que com jo, ens agrada la musica.

La recomenació d'avui és una recomenació "d'un amic", que jo, prèviament, abans de recomenar-vos he escoltat. Es tracta d'una de les cançons que més fort està pegant a la llista dels 40 principals. Des del meu punt de vista, es una cançó "aferredisa", amb un estil "setentero", que té moments "rollo fiebre del sábado noche", o al manco el ball li quedaria molt be, i que a més a més, també  recorda als bee gees: el resultat es aquesta cançó...

La cançó es: I don't feel like dancin del grup Scissor Sisters. No sé si te més cançons "aferredises" com aquesta, però escoltau-la!.

Que la disfruteu!!

L'ENXUFISME I EL CLIENTELISME DEL PP

xiscod | 28 Octubre, 2006 09:02

Joventuts Socialistes denúncia que el Partit Popular es dedica el clientelisme i l’enxufisme, com ha demostrat a l’Hospital d’Inca . 

El cas denunciat ahir i avui per un diari de que el Partit Popular ha col·locat, entre d’altres, al President del Consell d’Estudiants com a càrrec directiu de l’Hospital d’Inca, és la demostració una vegada mes, als ciutadans i ciutadanes de les nostres Illes, que el Partit Popular practica l’enxufament, el nepotisme i el clientalisme a la designació de càrrecs i convocatòries de places de feina.  

No és la primera vegada que es denúncia l’Hospital d’Inca com un lloc a on el PP està fent clientalisme. Com exemple, val la pena destacar, que el 50% dels punts per entrar a fer feina a l’Hospital d’Inca  recauen a   l’entrevista personal. 

La col·locació de Joan Ensenyat, president del Consell d’Estudiants, només és pot entendre com un “PAGAMENT” per la feina política i els favors realitzats per aquest militant de NNGG a dins la Universitat de les Illes Balears. 

Des de Joventuts Socialistes exigim la dimissio d’Ensenyat com a president del Consell d’Estudiants i demanam explicacions al President  Jaume Matas per aquesta designació.

"MAITE ES MI PRINCESA"

xiscod | 21 Octubre, 2006 08:17

I que no es guapo això?. Tot un president del govern de les Illes Balears fent un "posado" amb la seva dona a una revista del "cuore".

Encara em deman quin deu esser el motiu que va dur als periodistes de la  Lectures a fer aquest reportatge sobre la vida íntima del President Matas.

Potser és la seva ànsia de poder, o més ben dit de "figurera", ben igual que li va passar a Aznar... podem recordar aquelles noces de la seva filla que, com si fos una infanta d'Espanya més, va cel.lebrar a "bombo i platillo", clar! no cada dia es casa una filla d'un president del Govern Espanyol!...¬¬.

Tornant al nostre àmbit illenc...En Matas surt a una revista de la premsa rosa per tal de fer-se protagonista i que tothom parli d'ell. Merda! he caigut en la trampa!.Be idò aqui s'acaba el comentari del bloc d'avui... Però que quedi clar que una breu reflexió: Un president ha de governar i no sortir pel "cuore" contant la seva vida, que a molts pocs interessa... Propòs un reportatge interessantíssim per la Lectures: entrevista a n'Encarni, la super consellera de immi, amiga de sus amig@s i la seva estimada amiga Giorgio. Fins i tot un bon títol!.

 

Salut!

El Govern i les ONGs acorden ampliar al 0,7% l'assignaciˇ de l'IRPF

xiscod | 19 Octubre, 2006 13:32

La lluita contra la pobresa, l'ajuda a les persones en risc d'exclusió social i l'atenció a les persones depenents constituïxen els objectius prioritaris per al Govern i les ONGs.  Les parts han acordat incloure per primera vegada als projectes ecològics i de protecció mediambiental entre els programes d'interès social.  El ministre de Treball i Assumptes Socials, Jesús Caldera, la secretària d'Estat de Serveis Socials, Amparo Valcarcel, i les Organitzacions No Governamentals pertanyents al Consell Estatal de ONGs d'Acció Social han signat avui un nou acord marc per al treball conjunt en el desenvolupament de programes socials.   (Segueix)

Aixeca't contra la pobresa

xiscod | 18 Octubre, 2006 12:02

La entrevista a n'Encarni...

xiscod | 15 Octubre, 2006 17:19

Aqui tenim, la gran entrevista a n'Encarni, la super consellera de immigració... Volía només posar un fragment, però la veritat que no he sabut on retallar l'entrevista, per tant, no us la perdeu, no té gens de "desperdicio", jeje.

 

 

La Delegación de Gobierno ha sancionado a su Conselleria con 6.001 euros por contratar a la argentina Laura Giorgio como jefa de gabinete cuanto tenía autorización para trabajar en restaurantes hasta el 2 de febrero de 2006. La oposición pide su dimisión. ¿Qué va hacer?

-Esta consellera no ha hecho ninguna irregularidad, se ha atenido a la legalidad vigente. El artículo 40 de la Ley 4/2000 dice que no se tendrá en cuenta la situación nacional de empleo cuando el contrato va dirigido a un puesto de confianza. Es su caso. Se le dio el empleo porque es una persona eficiente. La conozco hace tiempo, a ella y a su familia.-Pero la sanción se le impone por no comunicar un cambio de actividad, pasar de camarera a jefa de gabinete.

-Un puesto de confianza no tiene que comunicar el cambio. De todas maneras, si lo tuviera que hacer, que no es el caso, sería falta leve porque lo dice el Código de Extranjería. Solo puedo pensar que todo esto obedece a un campaña orquestada.-Si no necesitaba comunicarlo, ¿por qué sí lo hizo más tarde?

-Al renovar su permiso, lo hace por un mero trámite. Está perfectamente regularizada.-¿El Govern ha presentado ya el anunciado recurso contra la sanción?

-Espero que sí.-El artículo 40 también habla de la cualificación de los altos cargos. ¿Por qué a este diario se le le niega el currículum de Laura Giorgio cuando ocupa un cargo público por el que cobra 46.897 euros anuales?
 -Son temas personales, que cada uno tiene derecho a guardarlos como quiera. Es una persona cualificada, tiene algún título que otro... Además, los cargos de confianza no lo necesitan. En España ha habido un ministro electricista, otro con Bachiller, como Almunia. Yo tengo un Bachiller y un poco de Magisterio.

 (Segueix)

Bitllet ┌nic ja!

xiscod | 11 Octubre, 2006 14:33

El passat dissabte dia 7, Joventuts Socialistes va presentar una de les seves reivindicacions que s'inclourà al programa electoral del PSIB-PSOE: el bitllet únic de transport.

 Amb aquest bitllet podràs viatjar des de qualsevol lloc de Mallorca, sense haver de comprar bitllet cada vegada que agafis un trasnport públic. A més a més volem reivindicar descomptes per cada vegada que més utilitzis el transport, o cada vegada que més repteixis el mateix viatge.

Vull aprofitar també aquest espai per a que vosaltres digueu la vostra i aporteu idees, propostes per dur endavant.

Salut!

 

VENIU A LA FESTA DE JOVENTUTS SOCIALISTES!

xiscod | 05 Octubre, 2006 11:44

  BAr  sEs vOLteS, 21h

jOvEnTuTs sOciALisTes 

- SoPaR FeSTa - 

pa amb oli + festa + vi + gent + festa +

aigua + gent + festa + música amb dj's +

 festa + festa + festa

 “15 euritos” x pers. 

 

Confirmau assistència abans de divendres: jsib@jsib.org

Matas i els seus "dobermans"

xiscod | 03 Octubre, 2006 20:46

Llegía aquests dies passats que Matas no pot controlar el seu sector d’extrema dreta dins el PP, ès a dir dins el seu propi partit.Resulta curiós que un mateix sigui incapaç de controlar-se, perquè Matas pertany a aquest sector radical d’extrema dreta del partit popular balear. Encara que molts intentin obviar aquesta veritat, el cert i segur ès que amb les seves actituts de govern, demostra aquesta proximitat a la dreta propagandística i rància que va governar Espanya durant l’etapa franquista. Els “dobermans” que algú els hi anomena a aquests sectors de dreta radical, diuen que estàn sota la taula, però sota la taula de qui?, del president del govern balear?, o cal dir millor, que  aquests “dobermans”, estan asseguts a les cadires del govern balear?. La extrema dreta es preocupa de fer els negocis amb els seus empresaris i especular amb el sòl de la manera que vol, tal i com ha fet la consellera de Sanitat amb Son Espases.La extrema dreta es la que cedeix uns terrenys a sectors ultracatòlics i segragacionistes com l’opus dei per fer escoles segragacionistes i elitistes, tal i com ha fet el conseller d’educació.Aquesta extrema dreta només es preocupa de fer obres faraòniques per contentar “al poble”, tal i com fa la consellera d’obres públiques.De treballar per aconseguir el vot dels immigrants, fins i tot de fer votar a persones que ja han mort (MAPAU), també ho fa aquesta extrema dreta, ara de mans de la consellera de immigració.Fent lleis sense escoltar ni deixar opinar el que diuen els protagonistes d’aquestes lleis, com es el cas de la Llei de Joventut, cosa que ja ha possat en pràctica la consellera de presidència.Una extrema dreta que només ven propaganda i s’endeute per fer una televisió a les ordres del govern del PP, endeutament de les mans  del conseller d’economia. Un partit ès de centre quan fa propostes que escoltin i siguen escoltades per la majoria de ciutadans i ciutadanes; un partit que no es gasta els doblers en fer propaganda i els inverteix en fer crèixer l’economía, o en desenvolupar polítiques socials per contribuir així a un millor estat del benestar. Però no per repartir-se els doblers dels cabdals públics entre els quatre amics, fent carreteres, estacions subterraneas, etc etc etc
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS