Administrar

Xisco Dalmau

Un nefast conseller d'educació...

xiscod | 29 Setembre, 2006 15:39

He copiat i aferrat aqui, una entrevista que li van fer a Francesc Fiol, Conseller d'Educació. Tant li fa gestionar Eduació com Agricultura, ell a cobrar cada més i s'ha acabat. No només "llama la tención" sinó que és una gran "perla cultivada".

 

Diari de Mallorca  10 de setembre del 2006. 
-¿Qué opinión le merece separar a los alumnos en función del sexo como
postula el Opus Dei? 

-Es legal y hay una recientísima sentencia del Tribunal Supremo que
explica
que no sólo es legal, sino que también es subvencionable. Es decir,
las
escuelas que separan a niños y niñas tienen el mismo derecho a un
concierto
educativo. 
 
 

-Pero, ¿qué opinión personal tiene? 

-¿Qué opino yo? No tengo hijos, por lo tanto no tengo la complicación
sobre
cómo los voy a educar. A mí no me parece mal. 
 
 

-Pero como responsable de Educación... 

-Yo no soy pedagogo. Yo siempre he dicho que estoy aquí por no sé qué
motivos. El presidente [Jaume Matas] tendría que explicarlos (ríe). Yo
soy
abogado de profesión, no he vivido el mundo de

SI A L'EDUCACIÓ PER LA CIUTADANÍA

xiscod | 26 Setembre, 2006 11:48

La inclusió a la Llei Orgànica d'Educació d'un àrea denominada Educació per a la ciutadania i els Drets Humans ha provocat una espiral de reaccions, moltes d'elles procedents de la jerarquia eclesiàstica i d'entorns conservadors, en les quals afirmen que aquesta mesura, per a ells una imposició, suposa un intent del Govern per implantar un sistema amb el qual adoctrinar als estudiants i dur-los del costat de la ideologia que preconitza el propi Govern.  Els sectors educatius situats a la dreta, tots ells amb un pes catòlic determinant, han organitzat plataformes contra l'educació per a la ciutadania. Sembla com si volguessin que aquest prengués el relleu al recurrent debat de religió en les aules sí, religió en les aules no. Però amb aquesta estratègia obvien que no hi ha lloc per a la comparança. El debat sobre religió sí, religió no s'ha convertit en l'autèntic paradigma en qualsevol debat educatiu en el país, ja que al·ludeix a un tema tancat en la Constitució per consens, però trastocat amb la signatura del Concordat, el que no impedeix que la nostra realitat laica pugui acollir-se a una legalitat aconfessional. Educació per a la ciutadania sí.   (Segueix)

ENHORABONA JOAN!

xiscod | 08 Setembre, 2006 18:08

Joan Mesquida torna a ser protagonista una vegada més: ha estat anomenat nou director general dels cossos unificats de la Policia Nacional i la Guàrdia civil.

Per un costat una gran responsabilitat per Mesquida que ja viu un fet històric amb aquesta unificació dels dos cossos a través de una direcció general

Iper un altre costat, un fet més important encara: que el PSOE segueix complint amb el seu programa electoral.

Enhorabona Joan!

Salut!

BÀSQUET, BÀSQUET, BÀSQUET

xiscod | 05 Setembre, 2006 22:09

És de justícia parlar de bàsquet en aquest bloc, i més quan aqui vam estar contant fa uns mesos el que feia la selecció espanyola de futbol per Alemània.

Idò be: LA SELECCIÓ ESPANYOLA DE BÀSQUET HA GUANYAT EL MUNDIAL DE JAPÓ. Reaccions esportives a l'illa on viu un dels protagonistes d'aquest campionat mundial?=CAP

Festes per veure la final del campionat MUNDIAL de bàsquet?= CAP

Des d'aqui el que vull dir és que, encara que entenc que el bàsquet no és com el futbol, per la quantitat de gent que mou, perquè des de cap institució s'ha intentant fer alguna cosa?. Quan en Fernando Alonso competeix, i no només d'ara l'ajuntament d'on ell es veï, cedeix algun espaials ciutadans per poder seguir aquest campionat. I això només és un exemple.

ENHORABONA CAMPIONS!!

DIADA DE PENYES A SON MOIX

xiscod | 03 Setembre, 2006 16:42

Avui diumenge ha tengut lloc la diada de penyes, que aquest any s'ha celebrat a l'antic Estadi Municipal de Son Moix. Molta festa, jocs pels mes petits, paella, ensaïmada, sindria, camisetes,la plantilla del Reial Mallorca i molts d'aficionats mallorquinistes de tota l'illa.

Des d'aqui, avui toca donar l'enhorabona a la Federació de Penyes del Reial Mallorca que ha estat la que ha organitzat aquesta diada que s'ha desenvolupat molt bé i que ha tengut molt bona acollida.

Tot un encert!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS