Administrar

Xisco Dalmau

AINA CALVO, CANDIDATA DEL PSIB-PSOE A L'AJUNTAMENT DE PALMA

xiscod | 28 Juliol, 2006 11:20

Ja tenim candidata a l'Ajuntament de Palma!!, Aina Calvo. Nascuda a Palma l'any 1969, va ser diputada del Grup Parlamentari Socialista i directora del projecte Debat i Progrés al Centre d'estudis Gabriel Alomar. A més, és doctora en ciències de l'educació amb la menció de Doctora Europea der la UIB (1997), i va ser presidenta del Consell de la Joventut de les Illes Balears des de 1990 a 1992.

A partir del Maig de 2007, serà la batlessa de Palma!

Tot un encert!

Sorpresa de bon dematí....

xiscod | 22 Juliol, 2006 13:45

Avui quan m'he aixecat i he baixat al carrer m'he trobat amb una bona sorpresa. L'avinguda Argentina, on jo visc, en comptes d'haver dos carrils per anar en direcció a la mar i dos cap el fortí, a partir d'avui només n'hi ha un cap al fortí i tres cap a la mar.

Fins aqui tot be, perquè és cert que hi ha més transit en direcció a la mar, que al inrevès...però es que hauríeu de veure com han pintat les retges continues!

Les han pintades avui de bon dematí i estan ben tortes!, Es que fins i tot les retges les pinten tortes aquests  del PP del Ajuntament!

Us penjaré una foto, per a que vosaltres mateixos ho vegeu!

Salut!

La visita de Zapatero a les Pitïuses

xiscod | 18 Juliol, 2006 22:24

Un dissabte intens va ser el que vam viure amb la visita del President del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

La seva visita a les Pitïuses va començar a Eivissa on va tenir la primera trobada amb uns 1200 eivissencs i eivissenques, entre d’ells molts de joves que il.lusionats van escoltar a Zapatero i Antich durant les seves intervencions.

I es que el President del Govern, va deixar clara la seva postura: els joves som i hem d’esser els protagonistes del canvi politic a les illes Balears, tal i com ho vam ser a Espanya, Zapatero digué a Antich: “habrá que hacer un esfuerzo para que los jóvenes que tienen valores de compromiso y solidaridad tomen las riendas" y se incorporen a la acción política” i dirigint-se directament a Antich, va dir: "Xisco, hay que poner a los jóvenes al frente del cambio".

 

 

ZAPATERO A EIVISSA I FORMENTERA

xiscod | 11 Juliol, 2006 13:20

Zapatero   visita   Eivissa   i   Formentera   dia   15   de   Juliol 

Dissabte, dia 15 de Juliol el President del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, visita Eivissa i Formentera per recolzar i participar a l'acte de presentació de Francesc Antich com a candidat del Psib-Psoe a la Comunitat Autònoma.

Des de Joventuts Socialistes de les Illes Balears esteim organitzant un grup de gent que vulgui apuntar-se a passar un dia per Eivissa i Formentera. EL vaixell surt a les 8h del port de Palma i torna a les 22h. Son dues horetes i només per 35 euros anar i tornar...

Si vols venir, envia'm un e-mail al meu correu

Salut!

JA ESTÀ BE!

xiscod | 06 Juliol, 2006 22:18

Quan un ja està cansat d’escoltar coses i coses i no dir res, arriba un moment que rebenta, i avui m’ha passat.

 

Estic cansat d’escoltar i de veure com el PP juga amb els morts, tant els morts que condemna com els morts que no condemna (declaració institucional de condemna del règim franquista per part de la Unió Europea que el PP no va voler recolzar, és a dir que no va condemnar el règim franquista).

 

Estic cansat de sentir quin serà el preu polític que es pagarà per la negociació, com si això fos un intercanvi de “cromos”.

 

Estic cansat de que el PP digui que l’Estat de dret està en perill.

 

Estic cansat de que el PP no respecti la decisió de que la reunió entre el PSE i Batasuna és legal, i més quan ho reafirma la pròpia  Audiència Nacional.

 

I estic cansat de sentir com Rajoy diu que el President del Govern del Estat, José Luis Rodríguez Zapatero no representa l’Estat.

 

Ja està be!!. Zapatero, va esser elegit democràticament per tots els espanyols/es, els hi agradi o no al PP.

Zapatero es el president del Govern de l’Estat. I Zapatero representa, el que representa qualsevol president d’un país.

 

Ja  basta de dir mentires, de manipular les víctimes i de no assumir responsabilitats. Estic fart de tota aquesta farsa pepera.

 

Tots i totes els espanyols amb seny volem i perseguim la PAU!

 

PD: Avui no pos-ho foto, l’assumpte és bastant seriós!

 

Salut!

DIA 6 A SES VOLTES, FESTAAAAA!!

xiscod | 04 Juliol, 2006 09:01

DIJOUS, 6   A LES 2OH,  A SES VOLTES

FESTA  D'ESTIU DELS SOCIALISTES

UN DIA PER FRANKFURT...

xiscod | 03 Juliol, 2006 11:20

Pues sí… dissabte ens vam desplaçar a Frankfurt per conèixer de ben aprop la gent i l’ambient que es viu a una de les ciutats alemanes on es juga el Mundial de Futbol.

La veritat és que vam comprar els bitllets abans de que la selecció espanyola jugàs contra França, i nosaltres (n’Angel, na Maria, en David i jo), vam “passar s’arada davant es bou”, com és diu en bon mallorquí.

Però va valer i moolt la pena: Frankfurt vibraba amb la gran quantitat de gent que havia invadit “la ciutat de les salsitxes” (per cert, mooolt bones), per veure i viure el mundial.

L’Ajuntament de Frankfurt, d’on es batlessa la Sra. Rot ( i no és broma, aquest és el seu cognom), va instal.lar dues pantallas gegants de 155 m2 cada una, enmig del riu Main (afluent del Rin), des d’on es podia seguir tots els partits del Mundial. A les dues bandes del riu, hi havia “xiringuitos” on poder menjar, beure i descansar, la veritat que no faltava de res!.

Molts d’espanyols hi havia a Frankfurt: per allà on anavem d’enfora se’ls sentía, clar que nosaltres també ens vam fer sentir!. Una de les frases més repetides pels seguidors espanyols i més cumplides, que intentaré transmitir-vos deia així: “lo-lo,lo-lo, lo-lo,lo-lo, lo loooooo, hemos veniidoooo a emborraaaaaacharnos, el resultado nos da iguaaaaaal”.

Salut!

 

 

 

 

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS