Administrar

Xisco Dalmau

ZAPATERO SI PARLA DELS JOVES

xiscod | 30 Maig, 2006 18:34

Mentres que Aznar no va nombrar mai als joves al debat sobre l’Estat de la Nació, José Luis Rodriguez Zapatero els converteix en protagonistes del seu discurs i de la seva acció política

Joventuts Socialistes ha volgut valorar el discurs de José Luis Rodríguez Zapatero com el més compromès amb la solució dels problemes dels joves que cap President del Govern d'Espanya ha tingut en la nostra història democràtica.

El President del Govern està complint amb la paraula donada als joves en el 2004 , que després de convertir-se en els promotors del canvi polític, ara són els protagonistes de l'acció política del Govern d'Espanya. Enfront de l'anterior Govern del Partit Popular i, especialment, enfront de l'anterior President del Govern, José María Aznar, que només parlava dels joves per a criminalitzar-los, i que amb les seves polítiques els va impossibilitar l'accés a un habitatge, va augmentar la precarietat i la temporalitat laboral, i no va garantir la seva formació en condicions d'igualtat, Rodríguez Zapatero reconeix els problemes que sofrixen els joves i posa entre les seves prioritats la recerca de solucions.

 

 

 (Segueix)

Opá vamo a por er mundiá

xiscod | 25 Maig, 2006 20:56

Per si no fos poc, la famosa cançó que ja és un èxit, de "el Koala" (Opá, yo viazé un corrá), tenim ja aqui  i  calentet calentet, acabat de sortir del forn, la versió del koala per el mundial de futbol d'Alemània.

Aixó forma part de la campanya promocional del Mundial de futbol a la Sexta.

Aquí vos deix la versió futbolísitca que es diu "Opá vamo a por er mundiá"

Una imatge val més que mil paraules

xiscod | 25 Maig, 2006 11:31

És ben cert que aquesta imatge val més que mil paraules...

Aquesta és avui la imatge que ha mostrat l'equip de govern del PP a l'Ajuntament de Palma. Un equip de govern que no veu els problemes que pateixen els ciutadans i ciutadanes de Palma, com el sr. De Santos, que no veu, o no vol veure el "pelotazo" de Son Espases.

Un partit popular que no escolta: no escolta als veïns que venen al Ple a exposar les seves queixes, com la plataforma de la Real, la plataforma de veïns del Parc de les Vies, els representants de l'associació de veïns de s'arraval de Santa Catalina, els veïns del Camp redó...És a dir un govern que no escolta a nigú.

I una batlessa que no parla, que no diu res, calla davant els problemes de milers de ciutadans i ciutadanes de Palma, i només fa ball de bot i va en es futbol... Això no és solucionar els problemes de la ciutadanía palmesana.

Però be, un ple que és i serà "más de lo mismo", confiant que d'aqui un any l'esquerra torni a governar a Ciutat. És ben necessàri!

Festival d'Eurovisió

xiscod | 24 Maig, 2006 17:50

El Festival d'Eurovisió del passat dissabte, es va fer aquest any a Grècia i va demostrar que també en aquest festival hi tenen cabuda altres tipus d'estils de música. Mostra d'això: els guanyadors d'aquest any. Es diuen Lordi i son de Finlàndia.

Però a mi, si em donen a triar, elegiría als de Lituània amb la cançó "We are the winners"... un missatge clar i directe!. No te més lletra la cançó!. "Nosaltres volem guanyar Eurovisió!" i "Voten's, vote'ns per guayar!". No diuen rés més, ben igual que aquell "la,la,la", el que passa es que ells no van guanyar....oooooh! :-)

 Aqui teniu el link .

Festival Mundial IUSY

xiscod | 22 Maig, 2006 18:38

El Festival Mundial de la IUSY (unió internacional de les Joventuts Socialistes), tendrá lloc el proper mes de Juliol a Alacant.

Tot el festival anirà enfocat entorn a l'Aliança de les civilitzacions que Zapatero ha impulsat des del seu govern.

Les Joventuts Socialistes de les Illes Balears vam presentar el video promocional del festival que el podeu trobar  aqui.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS